относно темата-ЕВАЛА на пича който я изтегли! а какви бяха контролните теми все пак,понеже не успях да разбера,въпреки че се теглише темата в мойта зала!
Теми Журналистика 2000-2006
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
то хората от су-то си казаха че няма да си понижават критериите заради някакви които ги мързи да дишат пък какво остава да седнат да учат! това че има повече свободни места не трябва да се настрийваме на вълна "ще напиша 4-5 страници,ще ми пишат 3 по милост и ще вляза!" това все пак не е някакво контролно където учителите проявяват снизхождение,а изпит на който няма милост(колкото и на мен да ми се иска)
относно темата-ЕВАЛА на пича който я изтегли! а какви бяха контролните теми все пак,понеже не успях да разбера,въпреки че се теглише темата в мойта зала!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
До AlexLevit
Не е твоя работа коя съм и каква съм. Хората от СУ са си свършили работа. Всяка година има незаслужени оценки - и аз съм била тяхна жертва. Но първо, темата е за изпита по журналистика и второ, ТИ нямаш право да обиждаш служителите и преподавателите в СУ. Никой тук не си позволява да го прави - дори kRiss, която има ниска оценка, коментира критериите за оценяване, а не характерите на хората, които са го правили.
Войнствената агресия и липса на възпитание ги проявяваш ТИ. А на мен ми писна от посредствени капацитети и дървени философи като теб. Беззъби кучета, които знаят само да лаят. Така че чети ми подписа и се чувствай лично поздравен. Ако имаш някакви коментари към мен - на лично съобщение. Не замърсявай общото пространство със словоблудствията си.
Не е твоя работа коя съм и каква съм. Хората от СУ са си свършили работа. Всяка година има незаслужени оценки - и аз съм била тяхна жертва. Но първо, темата е за изпита по журналистика и второ, ТИ нямаш право да обиждаш служителите и преподавателите в СУ. Никой тук не си позволява да го прави - дори kRiss, която има ниска оценка, коментира критериите за оценяване, а не характерите на хората, които са го правили.
Войнствената агресия и липса на възпитание ги проявяваш ТИ. А на мен ми писна от посредствени капацитети и дървени философи като теб. Беззъби кучета, които знаят само да лаят. Така че чети ми подписа и се чувствай лично поздравен. Ако имаш някакви коментари към мен - на лично съобщение. Не замърсявай общото пространство със словоблудствията си.
Последно промяна от Мила на 27 Юли 2007, 16:01, променено общо 2 пъти.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Ще коментирам когото пожелая и където пожелая!Мила написа:До AlexLevit
Тези хора изразходват чааст от доходите ми - рекрутирани и изземват чрез данъци и такси, затова най-малкото имам право да коментирам нелепите им експерименти. Нещо повече - заставам зад думите си, тъй като в различие с теб не съм анонимен ,от друго гледище- всеки обиден има възможност да потърси обезщетение или извинение по установения от закона начин.
ПП.С простачки не разговарям- за тях си има тираджии. Това да послужи като недвусмислен намек , че дискусията ми с теб приключи
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ама моля ви се... оценката ми е СРЕДНА, не нискаМила написа:ТИ нямаш право да обиждаш служителите и преподавателите в СУ. Никой тук не си позволява да го прави - дори kRiss, която има ниска оценка, коментира критериите за оценяване, а не характерите на хората, които са го правили.
И да, наистина никъде не съм характеризирала проверителите. Защото не ги познавам, нямам вътрешни агенти и не мога да си обясня някои неща, но това ще имам възможност да направя като отида да си видя рецензията
Така че който още не е доволен и мрънкането му идва в повече, просто да има още малко търпение... ей къде е 7ми август - ще се наредим на километрична опашка и ще търсим обяснение
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Това, което ви се е случило е меко казано несправедливост, защото образованието е услуга, като всяка друга. Откъде-накъде някакъв смотан цензор ще ви забранява да учите журналистика?kRiss написа:Ама моля ви се... оценката ми е СРЕДНА, не нискаМила написа:ТИ нямаш право да обиждаш служителите и преподавателите в СУ. Никой тук не си позволява да го прави - дори kRiss, която има ниска оценка, коментира критериите за оценяване, а не характерите на хората, които са го правили.
И да, наистина никъде не съм характеризирала проверителите. Защото не ги познавам, нямам вътрешни агенти и не мога да си обясня някои неща, но това ще имам възможност да направя като отида да си видя рецензията![]()
Така че който още не е доволен и мрънкането му идва в повече, просто да има още малко търпение... ей къде е 7ми август - ще се наредим на километрична опашка и ще търсим обяснение
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хаха, съвсем малко ми трябва да ме надъхаш и да започна със словоизлиянията 
Според мен ситуацията е следната - всеки ВУЗ си има критерии - в писането на теми, есета... в решаването на задачи дори (може би).
Лично за себе си смятам като "грешка" това, че не се съобразих с тези изсквания и реших да си карам по "каналния ред" - отново, въпреки, че вече веднънж бях изпитала последствията. Мислех, че някой ще се трогне от тази проява на "героизъм", на разчупване на окови или каквото щете там... но уви, тцък
Не се получи, сега сърбам недоволна попарката си. Но положението е такова. Не съм се примирила обаче. Защто това, което искам, може да бъде постигнато. Дали компромисът ще дойде от мен или от другата страна - все още не съм решила. Защото колко пъти трябва да сведеш главата си, за да получиш някаква награда за желанието си да учиш! Не да имаш, не да печелиш... а просто да учиш!
Пък и да не забравяме, че най-добрите журналисти НЕ са завършили журналистика
Вариантът да завършиш нещо друго, а магистратурата ти да бъде Журналистика, също съществува и е приемлив! 
Според мен ситуацията е следната - всеки ВУЗ си има критерии - в писането на теми, есета... в решаването на задачи дори (може би).
Лично за себе си смятам като "грешка" това, че не се съобразих с тези изсквания и реших да си карам по "каналния ред" - отново, въпреки, че вече веднънж бях изпитала последствията. Мислех, че някой ще се трогне от тази проява на "героизъм", на разчупване на окови или каквото щете там... но уви, тцък
Пък и да не забравяме, че най-добрите журналисти НЕ са завършили журналистика
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
kriss, не се засягай. А колкото до изказванията на господина отгоре - да се застреля. Той съди за хората, без да ги познава и един ден ще бъде съден по същия начин. Едва ли тогава ще се намери някой да го защити. Не че той има нужда от защита де, вербалната му агресия е предостатъчна. Аз отивам да почивам. Успех утре!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
ManU_UlTraS
- В началото бе словото
Отдавна твърдя, че българското образование функционира по сталинистки модел - някакви кухи червени картуни с "божия промисъл" определят от колко журналисти, философи, юристи и.т.н обществото има нужда. Тази система може би е подходяща за плановата икономика и комунистическото стопанство, но е в крайно противоречие с демократичните принципи и икономическите реалности на пазарната икономика и личната , а не групова и колективна, отговорност . Еквилибристиката свързана с насилственото налагане на някаква необходима база фактологически материал или познаването на българските автори, използвана като аргумент за налагането на изпита по литература , история, география и.т.н също са посредствени и вулгарни - всеки сам носи отговорност за реализацията си и трябва да има право да избира какво му е необходимо и какво не, какво ще му помогне в реализацията и какво ще е загуба на време.kRiss написа:Хаха, съвсем малко ми трябва да ме надъхаш и да започна със словоизлиянията
Лично за себе си смятам като "грешка" това, че не се съобразих с тези изсквания и реших да си карам по "каналния ред" - отново, въпреки, че вече веднънж бях изпитала последствията. Мислех, че някой ще се трогне от тази проява на "героизъм", на разчупване на окови или каквото щете там... но уви, тцъкНе се получи, сега сърбам недоволна попарката си. Но положението е такова. Не съм се примирила обаче. Защто това, което искам, може да бъде постигнато. Дали компромисът ще дойде от мен или от другата страна - все още не съм решила. Защото колко пъти трябва да сведеш главата си, за да получиш някаква награда за желанието си да учиш! Не да имаш, не да печелиш... а просто да учиш!
Пък и да не забравяме, че най-добрите журналисти НЕ са завършили журналистикаВариантът да завършиш нещо друго, а магистратурата ти да бъде Журналистика, също съществува и е приемлив!