Едно питане за изпита по Английки
Модератор: Boromir
Ако тря да изчакам още няколко дни(което и ще стане) ще взема да пукясам.
ПП.Никой да не ми казва да съм спокойна моля ,че днеска само дето не се избих с родата от нерви...... му и резултати ~
ПП2:Честит ми първи пост,чета от една година,без да имам да кажа каквото и да било,ама сега само на вас мога да си мрънкам безнаказано,пък и може би много хора ме разбират,все пак къкрим на бавен огън всички по един и същ начин.
едит: Ся тъкмо гледам са изкарали по Биология и Литература,доста двойки има и ми настръхва косата като се замисля за English-a
Направо се ужасявам,тия дни както мислех че не съм се оляла...много,стигнах до заключението че съм се О..ла ....писна ми тва чакане и изперках вече.Тая сутрин,оная сутрин и пет дена назад сънувам.. ту как си опаковам багажа,ту как ми бият шута,ту идилията да съм с наще още годинка ...голям кеф,след няколко дена ако взема да пукясам.....хм ще освободия едно място by the way (ако изобщо съм изкарала оценка която да заема каквото и да е)
аре спирам че се олях като за първи пост.
ПП.Никой да не ми казва да съм спокойна моля ,че днеска само дето не се избих с родата от нерви...... му и резултати ~
ПП2:Честит ми първи пост,чета от една година,без да имам да кажа каквото и да било,ама сега само на вас мога да си мрънкам безнаказано,пък и може би много хора ме разбират,все пак къкрим на бавен огън всички по един и същ начин.
едит: Ся тъкмо гледам са изкарали по Биология и Литература,доста двойки има и ми настръхва косата като се замисля за English-a
Последно промяна от ADeLL на 27 Юли 2007, 15:48, променено общо 1 път.
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хахахахаmuhahahu написа:Означава, че ако нямаш цверен телевизор, няма да ядеш халваaya написа:Халюциогенни гъби?deepkeeper написа:снощи имах доста объркан сън... първо сънувах, че патентовам гилотина с вълнообразно острие за по-естетична смърт, а после, че всички писмени работи от изпита са анулирани защото някой е разлял кисело мляко върху тях.... какво ли значи това?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Мъгла над Русе

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Брей, благодаря!Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение" като пишеш мнение и ше ти излизат нормални
Последно промяна от geparez на 27 Юли 2007, 15:56, променено общо 1 път.
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: