Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
aleksander написа:Ти как си подредила специалносттите ?
1.Медицина (въобще не се надявам)
2.БТ
3.МБ
4.Екология
5. Компютърна химия.......... и т.н. *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Ако миналата тодина във варно се влизаше с 2 по 4л5 щях да съм втоори курсл Тъй че някой много се лъже. Аз имах 5.25 и 4.50 и бях далече от надеждите почти.А и в плевен толкова не стегаше миналата година
Za-Zaa-Zou написа:Ако миналата тодина във варно се влизаше с 2 по 4л5 щях да съм втоори курсл Тъй че някой много се лъже. Аз имах 5.25 и 4.50 и бях далече от надеждите почти.А и в плевен толкова не стегаше миналата година
Никой не се лъже...това е първо класиране все пак. Факт е че по-голямата част не се записват там, а в София, защото в повечето случаи, който е приет във Варна е приет и в София. Иначе балът за момче там е паднал до 27 миналата година. За момичета разбира се не е така...някъде към 33 е станал
Za-Zaa-Zou написа:Ако миналата тодина във варно се влизаше с 2 по 4л5 щях да съм втоори курсл Тъй че някой много се лъже. Аз имах 5.25 и 4.50 и бях далече от надеждите почти.А и в плевен толкова не стегаше миналата година
Никой не се лъже...това е първо класиране все пак. Факт е че по-голямата част не се записват там, а в София, защото в повечето случаи, който е приет във Варна е приет и в София. Иначе балът за момче там е паднал до 27 миналата година. За момичета разбира се не е така...някъде към 33 е станал
Хм лъжа ли се или минималният бал за участие в класирането в МУ София и Варна е 28? Как така ще падне до 27???
Е, аз имам 3 по химия 1 ..., очаквах повече , но поне не е 2, както на другите ми изпити. Дали имам някакъв шанс с тази 3-ка за специалностите с химия ?!
Имам бал 20.50 , поне така са ми написали отстрани на специалностите в СУ. Как мислите ?! Второ, трето класиране или да не се надявам на нищо ?
Много ще бъде хубаво, ако стане и с 3-ка, защото иначе трябва да работя и да уча (за следващата година) едновременно.
Но местата не са толкова много.
Знам, че в родата ни има много химици, химията също ме влече, може би заради практиката..., но да видим.
Satanik написа:abe q kajete kak varvi bala v mu-varna ot minalite godini po li e nisak ot mu sofiq za medicinata nqkoi kaza 4e minalata godina se e vlizalo s 4.50 i po dvete dori i po malko vqrno li e nqkoi ako znae da kaje pls...
Във Варна на първо класиране за жени медицина е 34,26....а за мъже към 32, ама все пак това е първо класиране
мин бал эа мъже във варна на първо класиране е 30,24 не е 32
Atlantida написа:Имам 5.50 по химия и 5.75 по био-предв. Защо нямам образуван бал за медицина? Не че ми е нужен, но....
Стоматология си е по-яко Надявам се другата година да ме приемат. Адски ме е яд на себе си, че бях мърда...ама тея учебници по биология ще ги изям сега