Иначе за леснотата - теста действително беше лесен, превода - знаех всички думи, обаче нещо изреченията ми на български се получаваха доста смешни и ме домързя да редактирам
Резултати от италиански
Модератор: Boromir
- streetdog
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология
- Курс: втори
Важен е балът. Миналата година е бил горе-долу колкото на италианската, така няма как да не влезеш. Спокойно, няма наплив към филологиите 
Иначе за леснотата - теста действително беше лесен, превода - знаех всички думи, обаче нещо изреченията ми на български се получаваха доста смешни и ме домързя да редактирам
Преразказа обаче беше най-лесен. Поне за мен де. В училище не съм учил никога италиански, преди 3 години бях в италия за 5 месеца и оттам знам това-онова
Стабилно гледане на филми на италиански и оня курс, който го организира СУ от 20-тина часа бяха единствената подготовка, която съм провел. Като за 4,52 е нормален резултат, още повече, че съм на второ място сред момчетата 
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
Ти направо си извършил подвиг, при положение, че не си го учил в учебна среда, оценката ти е много добра.
То и мен ме успокояват, че 100% ще ме приемат португалска, но все пак кандидатстващите с испански и френски са много повече, а не се знае какви са техните оценки и желания.
А италианската филология си ми е в кърпа вързана, тя е на второ място, пък и ще се радвам много, с такова желание го учих тоя език..
То и мен ме успокояват, че 100% ще ме приемат португалска, но все пак кандидатстващите с испански и френски са много повече, а не се знае какви са техните оценки и желания.
А италианската филология си ми е в кърпа вързана, тя е на второ място, пък и ще се радвам много, с такова желание го учих тоя език..
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
аз съм го учила в 8 и 9 клас, после само ни сменяха даскалите и все се почваше отначало така че за 3 години го забравих, после съм го практикувала известно време, а за изпита не съм се готвила специално... така че би трябвало да съм доволна... превода, диктовката и граматиката найстина не бяха кой знае колко трудни, но имам кратка памет, уви 
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка: