Жунрналистика-време е

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Светуващият - ти наистина си мислиш, че си всевластен тук! Съжалявам, нямаш право да раздаваш "заплахи"! Да, не си Господ! Наистина ме отвращава това твое словоохотливо властване във форума! Мен ли ще издирваш? Постарай се - да те видим! И какво? Аз ли ще се попикая от страх пред величието ти?
Някъде да съм обвинила някого конкретно за не-успеха си в СУ!
Защо си се захванал с мен, това не мога да разбера. Сякаш издирваш хората, които изказват свободно недоволството си и ги навираш на кучето в ****! Така ли се процедира според принципите ти?
Аз ли съм подметка? Чшшш - алоооу?! Я се освести малко, май на теб ти е нужен бой!
Достатъчно пъти съм защитавала позицията си във ВУЗа, в който уча сега... спорила съм с преподавателите си, за това как оценяват изпитите ни - защото нещата наистина не са такива, каквито ги изкарваш ти! Но ок - хвали преподавателите и СУ, колкото си искаш! Аз не се срамувам от позицията си, нито пък смятам да я променям заради някой като теб! Такива с лопата да ги ринеш - неандерталци! Смятах те за здравомислещ човек, изпитвах известно уважение към "начетеността" ти - сега разбирам, че всичко е било напразно. Ти наистина не заслужаваш уважение. Нападаш безмилостно и НЕоснователно! ИМАМ ПРАВО НА МНЕНИЕ! А ти НЯМАШ право да се държиш по този начин с когото и да било! Доказателство за ниска култура... разочароваш не само мен, но и всеки, който прочете този така надъхан твой пост! Надявам се си доволен от себе си!
И какво по дяволите направих - защитих себе си! Нищо повече! Защото никой друг няма да го направи, сами се грижим за гърбовете си, нали! А ти какво си мислиш, наистина не те разбирам. Спирам да те коментирам. Не си заслужава . Нито ти ще се пречупиш, нито аз. Все тая. Цял живот ще имам сблъсъци с такива като теб.

P.S. Благодаря на hypnosssa и успех на всички останали!
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Алооо, скандалжиите и сеирджиите покрай тях - темата е за журналистиката. Карайте се в чата или на женския пазар.
Аз исках да се падне нещо от типа на Екосъвести или за свободата на словото, полицейския произвол напоследък.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

в този форум темите имат ли изобщо значение :?
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Светуващият написа:Аз поемам ангажимента да не коментирам във форума твоите позиции, а ти - да не коментираш моите.
:!: Така да бъде :!:
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Светуващият написа:
hypnosssa написа:Тва,че си участвал в Нац.кръг е яко,ама не те класифицира като Гений..аз познавам човек,който има 10тина приза от литературни конкурси,пък на изпита изкара 2.00..защо?Защото писа по есето...Тоя човек нито е тъп,нито мързелив(има диплома 6.00)...така че,никой не е застрахован от гадна оценка,не мисли,че ти си...

П.С.: А това,че наричаш някой,който не познаваш "подметка" не говори мн добре за възпитанието ти
Благодаря ти за коментара.
Ииибах го, няма ли и тая тъпа крава да насереш, като я срещнеш на живо? Изобщо, какво ти дава право да обиждаш някого, задето изказва мнението си? Един ти коментира нещата като човек, ти го наричаш мързеливец и некадърник? А защо не си ебеш путката майчина те питам аз в този момент? Ей такива наперени лайненца най-много ме нервират- препоръчвам ти да бъдеш по-културен, защото някой ден ще изядеш големите тупалки (не от мене; няма да падна толкоз ниско, че да заплашвам някого по интернет, понеже това е жалко). Макар че ако някой по-голям те заплаши, ще си оставиш големия литературен талант и нестандартност в джоба и ще си замълчиш, ама някое момиче по интернет спокойно можеш да заплашиш, нали?
Светуващият написа: Това е последният ми пост, който те коментира. Повече не се занимавам с олигофрени.
Тогава спри да влизаш в този форум (не за друго, ами за да не си гледаш ника и аватара, щом "не ти се занимава с олигофрени).
Последно промяна от нямазначение на 27 Юли 2007, 12:51, променено общо 1 път.
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Blood Countess написа:Я да се оплача и на вас как ме отрязаха в УНСС- 3.70!! Направо ме заболя сърцето вчера! И няма да мога да се явя на устен :cry: Нещастници!
Защо ти е да учиш журналистика в УНСС?
Журналистика се учи в СУ :) А за там определено имаш шансове! :)
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Аууууууууууу! Какви са тези вулгаризми (които в същността си крият голяма доза истина, но все пак)!!!
Успокойте се! После аз съм била кибритлийка... Мани, мани!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

kRiss написа:Защо ти е да учиш журналистика в УНСС?
Журналистика се учи в СУ :) А за там определено имаш шансове! :)
Мерси, Криси!! Имах нужда да чуя нещо подобно! Гуш ю! :wink:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
elysium
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от elysium »

Страшно благодатна темичка ни се падна :) На спечелилите- честито... аз не разчитам на добра оценка, мисля че прибързах с писането и излизането от залата... е, сега да ме питаш- не мога да кажа какво съм сътворила... :roll:
Иначе...понякога направо се радвам(трябва да призная, че се случва твърде рядко... например сега),че не успях да се задълбоча твърде много в литературните критики... иначе имаше шанс да се взема твърде насериозно и да повярвам, че съм Свръхчовек (обичам го тоя Ницше :P ) ... просто мнение...надявам се,че няма да бъда причакана в някоя уличка или прокълната да си търся погребална агенция... поне все още имам способността да обичам (всички)... безнадеждна оптимистка... !
RA[sgB]
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

kRiss,напълно права си за всичко!Ти гледай да си отличничка в живота-другото е от без значение!И само да ви кажа-аман от ограничени и тесногръди хора!Те ще убият България..... :( :( :
jexjex
В началото бе словото

Мнение от jexjex »

Ей, страшна работа сте!
Преди да излязат оценките от изпита всички му правехте евала на Светуващият; той ви уверяваше, че сте талантливи и ще успеете да влезете, а вие за благодарност, че ви четка самочувствието и хвърля трохи на гладната ви надежда, му се възхищавахте ( на моменти дори прекалено, лично мнение) все едно слушате човека от снимката на аватара му.
Е, след резултатите, се видя, че не всички са еднакво талантливи. нима сте мислили, че е така?
Светуващият, не мисля, че е необходимо да замерваш останалите с твоите успехи. има ли изобщо смисъл от това?
Колкото до девойката с 3-ката...ти си знаеш доколко е удачно да тръбиш за "добрата" ти подготовка. при такава оценка или подготовката или ти не сте били на нивото на университета, но от коментарите ти става ясно, че не е първото...
Аватар
Haralampii
В началото бе словото

Мнение от Haralampii »

аз съм доволен от УНСС журналистиката... имам 6.00. Сега беше по трудно в СУ, но мисля, че пак се справих... ще се разбере
Последно промяна от Haralampii на 27 Юли 2007, 13:13, променено общо 1 път.
CSKA FOREVER !
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Haralampii написа:аз съм доволен от УНСС йурналистиката... имам 6.00. Сега беше по трудно в СУ, но мисля, че паксе справих... ще се разбере
ЧЕСТИТО!

Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”