Френски език

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Elodie
В началото бе словото

Мнение от Elodie »

Слънчо мисля , че след 5 дни вече ще имаме резултати
slancho
В началото бе словото

Мнение от slancho »

аз се надявам да е по скоро,защото сме малко.Дано да се смилят над нас.
Аватар
`SerPenTiNe`
В началото бе словото

Мнение от `SerPenTiNe` »

Честно казано бъдещи (надявам се!!) колеги :D на този уж лесен изпит моя милост се поизложи на есето. Яд ме е, но кво да се прави! И аз чакам резултатите да излязат, но засега вместо да се чудя за оценката съм му теглила една майна и тъна в блажено неведение, припичайки се на терасата 8)
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

dimage написа:Е, като изключим онова число от хора, които отиват ей така просто за изпита... Всеки друг който се е готвил ще има задоволителна оценка..

тука усещам тънък намек с по-горния ми пост, където обяснявах как теглих 4оп да стана ли за изпита или да го пропусна и да си хвана по-ранния автобус за Варна :lol: 8)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

`SerPenTiNe` написа:Честно казано бъдещи (надявам се!!) колеги :D на този уж лесен изпит моя милост се поизложи на есето. Яд ме е, но кво да се прави! И аз чакам резултатите да излязат, но засега вместо да се чудя за оценката съм му теглила една майна и тъна в блажено неведение, припичайки се на терасата 8)

Бъдещ/а (надявам се!!!) колега/жке, това е само единия компонент, на който мислиш, 4е си се поизложил/а (колко оптимисти4но :lol: )... но не се притеснявай...и ние тука тънем в заблуждение и се опитваме от рано да се примирим с евентуалното ни падение :lol: 8) вси4ки споделяме по4ти еднакви кандидатстудентски трепети и тревоги 8)
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

ми то при такъв лесен изпит, нормално поне един компонент да е завъртян, че да мое там да режат. Аз също мисля че темата беше гадна и несгодна за писане. Попринцип ако ми хареса някоя тема и думите сами си идват ,но на тая си ги смуках от нз къде. Все пак ако е без грешки и правилно структурирана, дори и да не получа оная 1 трочка за гениалност, пак ше съм доволен на поне 19 точки :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

FTF написа:ми то при такъв лесен изпит, нормално поне един компонент да е завъртян, че да мое там да режат. Аз също мисля че темата беше гадна и несгодна за писане. Попринцип ако ми хареса някоя тема и думите сами си идват ,но на тая си ги смуках от нз къде. Все пак ако е без грешки и правилно структурирана, дори и да не получа оная 1 трочка за гениалност, пак ше съм доволен на поне 19 точки :lol:

дано си спазил запетайките, то4ките и главните букви! :lol: 8)
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

за есето дори съм писъл и на нов абзац, ама за превода не съм знаел че режат дори за грешки в бг правописа и там не съм много сигурен какво оцаапах
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

FTF написа:за есето дори съм писЪл и на нов абзац, ама за превода не съм знаел че режат дори за грешки в бг правописа и там не съм много сигурен какво оцаапах
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ноу комънт :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

хаха веднага да се заядеш пък и ти... поне като ще поправяш, давай и пунктуацията, к'во е то т'ва половин4ата работа...или вси4ко, или нищо :lol: 8)
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

не просто ако още един път ми напраиш забележка че пиша:писъл а не писал, ше те самоубеся. :lol: Явно грешката не е просто техническа. Добре че при превода нямаше такава дума за превод щото 100% грешка. то само тва да мие дерта :lol:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

La_RouSSe написа:хаха веднага да се заядеш пък и ти... поне като ще поправяш, давай и пунктуацията, к'во е то т'ва половин4ата работа...или вси4ко, или нищо :lol: 8)
Хич не се заяждам....смех да става....бтв и на теб ти намерих дребни пропуски :wink: :wink: :wink: [/img]
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

ти сигурно си кандидатствал с тест по български в УНСС иначе не зна мкак волкова много може да бъдеш взискателен. Ама не си първия нито последния дето се праи на много разбиращ и проверява какво други са писали за да им намери грешки. Смех се пише смях. Ся не ми са занимава с тебе, като станеш перфектен ми се обади. Иначе смях става ма когато е за собствена сметка а не на гърба на някой друг. Ей ся ше се включи някой с 4000 мнения дето 2000 от тях са:тука обърка това, там онова, това не се пише така и ше ни разкаже играта на сички, тай че со кротце, со благо
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

нямам нииииииииикакви претенциииии за най-елементарна грамотност. важното е да се разбираме. пък дали с ръце, крака... комуникацията да върви и времето да се губи 8)
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

FTF написа: ...тай че со кротце, со благо
въйййййййййй! ето го, бе! ето го! историка! (отдале4 се надушваме :lol: знаех си, 4е и в теб има нещо сбъркано... :lol: )
на кого е тази велика(!!!) мисъл!
и ако си канд с история и език - за какво се бориш? световен мир или даскалската специалност? :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”