Математика 2 на 26.07.2007
Модератор: Boromir
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Не, просто всеки изпит си има задачи/въпроси който нагоре отсяват все повече и повече. Например 10та задача за мене трябва да може да се решава само от ГУРУ-та, докато 1-5та да са за взимане на изпита. В последните няколко задачи трябва да си отсява плявата, но въпреки всичко да е балансирано, така че да няма и много скъсани.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Протестираш щото си си решил задачите нали?И са се праиш на голем умник а?Ми щи кажа, че не сички решаваме задачи за КСК от миналата година и не сички ходим по частни учители и прочие и причината за тва е, че сме имали доста други грижи.Лично аз почнах сериозно да уча за КСК някаде около средата на март и при това по около час два на ден максимум.Вече почваш малко да се превъзнасяш.Трудните изпити няма да направят младото поколение по-умно ако това си искал да кажеш с мнението си.Пич та дрънка написа:Това и според мен е така. Аз протестирам срещу хората, които казват че мат2 бил скапан изпит. Протестирам и срещу слабото ниво на предварителния и мат1.
Наистина обаче не съм съгласен с това, че особено предварителния не беше изобщо на нивото на редовните изпити.Това не трябва да е така ама си е част от политиката на всеки университет.Повече изпити-повече пари:)
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Дори и да не се бях сетил в последния час на изпита за решението на няколко от задачите и да бях предал за 5тица щях да съм на същото мнение. А това как ти си се готвил ми звучи доста повърхностно и самовлюбено, но това е между другото. Освен това подготовката не е единствен критерий за резултата. Аз не претендирам че съм се готвил много и че съм решавал много задачи - само във форума съм решавал и на уроци - 2 часа седмично.petio написа:Протестираш щото си си решил задачите нали?И са се праиш на голем умник а?Ми щи кажа, че не сички решаваме задачи за КСК от миналата година и не сички ходим по частни учители и прочие и причината за тва е, че сме имали доста други грижи.Лично аз почнах сериозно да уча за КСК някаде около средата на март и при това по около час два на ден максимум.Вече почваш малко да се превъзнасяш.Трудните изпити няма да направят младото поколение по-умно ако това си искал да кажеш с мнението си.Пич та дрънка написа:Това и според мен е така. Аз протестирам срещу хората, които казват че мат2 бил скапан изпит. Протестирам и срещу слабото ниво на предварителния и мат1.
Наистина обаче не съм съгласен с това, че особено предварителния не беше изобщо на нивото на редовните изпити.Това не трябва да е така ама си е част от политиката на всеки университет.Повече изпити-повече пари:)
Съгласи се, че на зрелостници - пълнолетни хора, които ще учат много сериозни дисциплини, да им дадат задача номер 9 с бонбони е подигравка. Не се правя на много умен, но и на математика 1 един добре подготвен кандидат можеше да се справи със всички задачи за 2 часа. Моят хъс се губи когато знам че реалната ми конкуренция не е тази която трябва да бъде. И като реплика на твоето изказване ще кажа: трудните изпити няма да направят поколението по-умно, но ще го стимулират да бъде такова.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Гадна е в сравнение с лесните предварителни два изпита. Я хвани някоя тема отпреди 10тина години да видим дали е толкова гадна. Скоро като УНСС ще стане...petio написа:БТВ забраих да кажа, че човека изтеглил темата, а именно Цецо, е от Перник и го познавам лично и скоро мисля да се видя с него:)Ако не почерпи за гадната тема ще се карам с него:)
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.