Жунрналистика-време е

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Blood Countess написа:hypnosssa, мерси много! Я да се оплача и на вас как ме отрязаха в УНСС- 3.70!! Направо ме заболя сърцето вчера! И няма да мога да се явя на устен :cry: Нещастници! Не знаят какъв ценен кадър изпускат. Като ги настъпих по мазола, пък и не само тях, решиха да ме скъсат! Язък за това 5.98, дето го изкарах на литературата! :evil: Стискайте палци за СУ!!
Ти не се нерви от мнението на някакво Килийно училище
истината е в СУ
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Светуващият написа:
kRiss написа:
нямазначение написа:Ако се търсеше оригиналност, щеше ли журналистиката у нас да е на такова дередже? Нито оригиналност, нито оригиналничене се търсят, търси се баналност: да коментираш някое събитие, но така, както те искат да го прочетат.....Мога да се обзаложа, че такъв кандидат над 3 няма да има.
Точно затова имам 3 по литература!
Знаете ли защо журналистиката у нас е на това дередже? Защото прекалено много се слуша и се изпълнява! Защото собственото мнение се е размило с това "как би трябвало да бъде"!
Ей това ме дразни във всеки един средно-интелигентен индивид, който се бори наравно с всички останали, но прекланя примирено главица и съответно излиза по-напред!
Ако искате промяна - променете първо себе си! Престанете да се съобразявате (а сега ме обвинете отново в про-па-ган-ди-ра-не!) и най-вече да чакате някой друг да ви пробие път!
Не трябва да има компромиси с истината - и честно казано, предпочитам да си разбия главата някъде, докато защитавам собствената си вяра, отколкото прегърбена под тежестта на това не-удовлетворяващо ме Сега, да мрънкам как положението не ми харесва такова, каквото е! Та нали то е плод на нашето без-действие!
Наистина не е вярно това, което го говориш. Поне за литературата, за журналистиката - не знам. Имаш 3 по литература не защото системата е такава, а защото ти не си хвърлила достатъчно усилия. Така обиждаш онези, които наистина са хвърлили усилия и са получили високи оценки! Запознат съм с критериите за оценка и мога да ти кажа, че 3.00 се пише на работа, която показва пълно незнание, безхаберие и мързел при подготовката. Творчеството наистина трябва да се развива, но, моите уважения - един мързеливец не може да получи повече от 3. Айде моля ти се!
Сега г-н Светуващ искам да си прочетеш предпоследното изречение и да ми обясниш как така аз НЕ СЪМ ПИПВАЛА ЛИТЕРАТУРА за тази година (чела съм единствено някои произведения и за щастие малко повече произведения на Йовков) и имам 4.25. Обясни ми! Ето - аз съм мързел. Т.е. явих се за компания на мои приятели (иначе аз се готвя само по история) и ето така, на шега изкарах повече от момиче, което пред очите ми е учило цяла година... Така че недей да ни обясняваш за мързела!
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Дано и тук не ме попарят!! Но даже и да не ме приемат връзки или журналистика, това няма да ми попречи да следвам мечтата си! Някой беше казал, че неуспехът е мощен стимулатор ;) Ще се боря докрай!! :twisted:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

По-скоро СУ е килийно училище :lol:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Наистина- егати катакомбите :o
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Светуващият написа: Трудно щеше да слезе с 2-3 единици. Аз съм участник в Националния кръг на Олимпиадата по литература.
Ами то и аз бях... Значи сме се виждали :lol: Ама само с участието си останахме :wink:

Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Disasterpiece написа:По-скоро СУ е килийно училище :lol:
ми не бих казал, че там ти дават образование като за средновековието
докато в другите

аве нз, аз като влезна в СУ тогава ще говоря, че
токувиш отида в някое килийно
Изображение
Of Mice and Men
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

абсоютно прав си!! На изпита по немски бях в централната част на ректората. Подобна мизерия не бях виждал :?
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

д-р_Хауз написа:
абсоютно прав си!! На изпита по немски бях в централната част на ректората. Подобна мизерия не бях виждал :?
ам акилийно училище
не значи, че е кофти обстановката,
а че е кофти образованието
но ниско ниво
Изображение
Of Mice and Men
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

Свет, ти си тамън за СУ бе пич!! Правиш се на големия професор, сигурен си, че всички инакомислещи грешат, ползваш цитати от устата на Големите. Какво повече ти трябва? Сигурен съм, че ще успееш.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Page_B написа:"Екосъвест" е другата :)
Без да съм голям спец мисля,че тя е най-гадна :wink: :wink: :wink:
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Тва,че си участвал в Нац.кръг е яко,ама не те класифицира като Гений..аз познавам човек,който има 10тина приза от литературни конкурси,пък на изпита изкара 2.00..защо?Защото писа по есето...Тоя човек нито е тъп,нито мързелив(има диплома 6.00)...така че,никой не е застрахован от гадна оценка,не мисли,че ти си...

П.С.: А това,че наричаш някой,който не познаваш "подметка" не говори мн добре за възпитанието ти
Последно промяна от hypnosssa на 27 Юли 2007, 12:40, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Да, благодаря ти за комплиментите все пак... така да... Но това за мързела и тройките някакси вече изгуби смисъл :roll:
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”