17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
И какво беше това изречение и как така няма две оценки, нали от тях се сумира общата, а ако работите са над 5,50 се проверяват и от трети човекbenitabeni:) написа:втори проверяващ?!?...хаха...не си мислете, че ще го има...като си гледах темата имаше на "двамата" проверяващи само подписите (еднакви бяха, защо ли?)...а дори и нямаше и оценки които са писали "двамата" проверяващи...имаша само крайна оценка и тъпа рецензия от едно изречение, което щее помня цял живот...въпреки високата оценка...
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
така е,ако е 6.00 тогава работата се проверява и от специалиста точно в тази област,пртимерно в случая:специалист точно по средновековна история,управление на Крум и Омуртаг..
Иначе най-високата оценка преди 6.00 е 5.88 и това значи,че единия е писал 6.00,а другия 5.75
Btw аз на предварителния като ходих да си видя работата имаше рецензия само от един човек,оценка само от един човек и в самата работа подчертавания само с един цвят химикал...така че,не знам..
Иначе най-високата оценка преди 6.00 е 5.88 и това значи,че единия е писал 6.00,а другия 5.75
Btw аз на предварителния като ходих да си видя работата имаше рецензия само от един човек,оценка само от един човек и в самата работа подчертавания само с един цвят химикал...така че,не знам..
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
събота и неделя са почивни дниVanuushka написа:ами не знам, като се замисля по лит излязоха на 25 юли, а изпита беше на 13...а по история беше на 17 юли, значи би трябвало да излезят в неделя плюс,минус два денаdimage написа:До неделя ли?!? Няма ли днес, или наааай-късно утре????![]()
някъде понеделник-вторник?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети