Френски език
Модератор: Boromir
- `SerPenTiNe`
- В началото бе словото
dimage написа:Е, като изключим онова число от хора, които отиват ей така просто за изпита... Всеки друг който се е готвил ще има задоволителна оценка..
тука усещам тънък намек с по-горния ми пост, където обяснявах как теглих 4оп да стана ли за изпита или да го пропусна и да си хвана по-ранния автобус за Варна
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
`SerPenTiNe` написа:Честно казано бъдещи (надявам се!!) колегина този уж лесен изпит моя милост се поизложи на есето. Яд ме е, но кво да се прави! И аз чакам резултатите да излязат, но засега вместо да се чудя за оценката съм му теглила една майна и тъна в блажено неведение, припичайки се на терасата
Бъдещ/а (надявам се!!!) колега/жке, това е само единия компонент, на който мислиш, 4е си се поизложил/а (колко оптимисти4но
ми то при такъв лесен изпит, нормално поне един компонент да е завъртян, че да мое там да режат. Аз също мисля че темата беше гадна и несгодна за писане. Попринцип ако ми хареса някоя тема и думите сами си идват ,но на тая си ги смуках от нз къде. Все пак ако е без грешки и правилно структурирана, дори и да не получа оная 1 трочка за гениалност, пак ше съм доволен на поне 19 точки 
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
FTF написа:ми то при такъв лесен изпит, нормално поне един компонент да е завъртян, че да мое там да режат. Аз също мисля че темата беше гадна и несгодна за писане. Попринцип ако ми хареса някоя тема и думите сами си идват ,но на тая си ги смуках от нз къде. Все пак ако е без грешки и правилно структурирана, дори и да не получа оная 1 трочка за гениалност, пак ше съм доволен на поне 19 точки
дано си спазил запетайките, то4ките и главните букви!
ти сигурно си кандидатствал с тест по български в УНСС иначе не зна мкак волкова много може да бъдеш взискателен. Ама не си първия нито последния дето се праи на много разбиращ и проверява какво други са писали за да им намери грешки. Смех се пише смях. Ся не ми са занимава с тебе, като станеш перфектен ми се обади. Иначе смях става ма когато е за собствена сметка а не на гърба на някой друг. Ей ся ше се включи някой с 4000 мнения дето 2000 от тях са:тука обърка това, там онова, това не се пише така и ше ни разкаже играта на сички, тай че со кротце, со благо
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
въйййййййййй! ето го, бе! ето го! историка! (отдале4 се надушвамеFTF написа: ...тай че со кротце, со благо
на кого е тази велика(!!!) мисъл!
и ако си канд с история и език - за какво се бориш? световен мир или даскалската специалност?