хахDesodeset написа:Абе всички май дето сме се насочили към правото ще ни таковат ....ъъъ...същото.
първо се бутаме,
после ще се оплакваме
Модератор: Boromir
ами не знам, като се замисля по лит излязоха на 25 юли, а изпита беше на 13...а по история беше на 17 юли, значи би трябвало да излезят в неделя плюс,минус два денаdimage написа:До неделя ли?!? Няма ли днес, или наааай-късно утре????![]()
Те не проверяват темите и пишат 3.50-4- което в СУ е равносилно на двойка така или иначе (дори за момчета). Пък и повечето втори проверители не щат да си губят времето и се съгласяват с оценката на първия... Но както казах, нужда от паники няма, защото оценката в СУ до голяма степен зависи от късмета (поне за това уважавах темите в УНСС: ниски критерии, определено, но пък ако развиеш една хубава тема с висок стил, макар и с някои грешки, няма да ти пишат 3.50 и да те оставят да се гърчиш в канавката (в СУ това го разбирай като "да се гърчиш в педагогиконавката).summer написа:Пробвай да познаеш от 3 пъти(право). Доволна съм от литературата, но историята ме притеснява особено като чета тука как не проверявали въобще част от темите и пишели 2. Не че го вярвам, но съм поизнервена нещо и тия слухове само допълват масовата истерияБавария написа:ти в СУ за каквоsummer написа:И аз съм готова на жертви. Примерно да жертвам УНСС в името на СУ.Ехх, мечтииии
буташ - така да се каже