Общо взето...чакайте и се надявайте!...
изпит по немски език
Модератор: Boromir
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз вече май съм за 4-ти км...
Направо съм бясна...и по лит-ра вече ги чакам 12-ти ден тея ши***и резултати...и ми писна... Не,че очаквам някви супер постижения...но неведението ме побърква максимално...
:diabloanifire:
Направо съм бясна...и по лит-ра вече ги чакам 12-ти ден тея ши***и резултати...и ми писна... Не,че очаквам някви супер постижения...но неведението ме побърква максимално...
:diabloanifire:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Е да,ама надеждата не променя нищо... тя може и вечно да си живее...или съм се справила или не...
Мама винаги ми казва.:Надявай се ,но без да мечтаеш
Аз летя в небесата общо взето и ако очакванията ми се окажат прекалено големи -сблъсъкът с реалността ще е трагичен
Мама винаги ми казва.:Надявай се ,но без да мечтаеш
Аз летя в небесата общо взето и ако очакванията ми се окажат прекалено големи -сблъсъкът с реалността ще е трагичен
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Вярно че темата на съчинението беше кошмарна
Понеже се явявах и на английски и на немски, общо взето и на двете есета разтягах едни и същи локуми за упадъчния морал и покварените ценности на консуматорското общество
така че вече имах някакви предварителни формулировчици които адаптирах и не ми беше толкова трудно да ги докарам до 220
А вторият люкентекст беше за почивката на хората и как, в действителност, някои хора вместо да си почиват всъщност се натоварват повече в свободното си време. Не знам дали съм схванал добре идеята му, но просто при люкентекста човек се съсредоточава върху люкетата, не в/у смисъла
нал' тей?
А вторият люкентекст беше за почивката на хората и как, в действителност, някои хора вместо да си почиват всъщност се натоварват повече в свободното си време. Не знам дали съм схванал добре идеята му, но просто при люкентекста човек се съсредоточава върху люкетата, не в/у смисъла
Мъгла над Русе

до колкото си спомням първия беше за почивката, а втория за интереса към науката и разните игри тип "Стани богат".
Иначе люкетата+лезето бяха на ниво първи срок 8-ми клас, преводът, ако изключим тва Клайдунгсорднунг и Хеофлихкайтсформелн, също не беше нещо особено, а съчинението ... тук ще режат.
От първия люкентекст първото люке беше единственото интересно нещо(феелих)
Иначе люкетата+лезето бяха на ниво първи срок 8-ми клас, преводът, ако изключим тва Клайдунгсорднунг и Хеофлихкайтсформелн, също не беше нещо особено, а съчинението ... тук ще режат.
От първия люкентекст първото люке беше единственото интересно нещо(феелих)
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аааа, не може така... значи лъжат, че съчинението е по предварително зададена тема и крият, че е И по предварително зададено съдържание... тяхната кожа
А там за първото празно место на 1вия текст правилното беше fällig. забавното беше, че едно момиче, с което заедно взехме DSD II каза (и по случайност бяхме в една зала), че писала träumende... и се получило нещо от сорта на längst träumenden Urlaub... смях се
А там за първото празно место на 1вия текст правилното беше fällig. забавното беше, че едно момиче, с което заедно взехме DSD II каза (и по случайност бяхме в една зала), че писала träumende... и се получило нещо от сорта на längst träumenden Urlaub... смях се
Мъгла над Русе

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: