Коментари за темата по журналистика
Модератор: Boromir
Коментари за темата по журналистика
В СУ изтеглиха темата "Топло". Може би учудваща мнозина формулировка,но според мен е много интересна тема,отвеждаща във различни посоки!
Сигурността в бъдещето е това,че отговорите на нещата,които незнаем,най-вероятно се крият пред нас...(Kyle XY)
и аз съм на това мнение и сега ме е яд,че не се явих на журналистиката,защото темата определено си заслужава,но какво да се прави.kRiss написа:Точно затова ми харесва - въображението ти тук може да работи на max! А каква по-хубава проверка от това?
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Сигурността в бъдещето е това,че отговорите на нещата,които незнаем,най-вероятно се крият пред нас...(Kyle XY)
"Топло" е изтеглената тема за писмения изпит по журналистика в СУ “Св. Климент Охридски”, предаде БНР. От подготвените девет теми бяха изтеглени две контролни и формулирани “Екосъвест” и “Досиетата ДС”. Това е един от най-модерните изпити във висшето училище, на което се очаква кандидатите да покажат собствена позиция и да изразят творческо отношение.
Допуснатите над 400 кандидат-студенти до писмения изпит, получили оценка не по-ниска от 3.50 на изпита по български език и литература във висшето училище, ще разсъждават по темата пет часа.
Допуснатите над 400 кандидат-студенти до писмения изпит, получили оценка не по-ниска от 3.50 на изпита по български език и литература във висшето училище, ще разсъждават по темата пет часа.
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
темата на пръв подлед е малко никаква,но всъщност може да се пише за всичко,което се сетиш и си гледал снощи по новините-пожари,глобално затопляне,предстоящите местни избори, жегата и горещите новини около завърналите се медици.абе -наистина всико. супер-дано всички са се справили

I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
*Raya_Alexandra: Темата можете да коментирате тук: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 76&start=0
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...