СПЕШНО! Ако не мога да се явя на изпита...?
Модератор: sientelo
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
СПЕШНО! Ако не мога да се явя на изпита...?
Утре имам изпит, но се разболях и няма никакъв начин да отида. Могат ли да ми насрочат нова дата примерно след седмица? Каква е процедурата? Сигурно трябва да взема медицинско, че съм бил болен. Обаче трябва ли предварително да се свържа с преподавателя и да го предупредя, че утре не мога да се явя? Казаха ми, че май ако не го направя, оставам за септември. Ще съм наистина много благодарен, ако някой ми обясни какво мога да направя.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Зависи си от преподавателя, стандартния ред е с молба до декана и ако той одобри молбата и преподавателя е съгласен се насрочва дата, но това става само ако си бил на изпита и са те скъсали и искаш да се явиш на дата по-ранна от септември. Но ако не си се явил е малко по-различно. Но на мен ми се наложи да си пропусна последния изпит, който беше на 30-ти юни, но се свързах с преподаввателя и той ми насрочи нова дата без да се налага да подавам молба. Основна роля тук има преподавателя.
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Офф секретарката е в отпуска до 6ти август. Аз заминавам в началото, а нямам никаква идея каква е процедурата за същия този изпит, който пропуснах. Разбрах, за молбата. Но тя при секретарката ли се подава? Ако е така, аз няма да съм тук, когато и свърши отпуската. Трябва да ми се издаде и индивидуален протокол, нали? Така ли е? И най-важното - има ли срок за всичкото това нещо, защото ще се върна чак към края на август, а първият от двата ми изпита е на 5ти септември. Мога ли няколко дена преди изпита да свърша тези неща? A може ли някой друг да пусне молбата вместо мен? Моля ви кажете.
Или другият вариант: трябва ли въобще да правя нещо, ако не държа да ми се брои за първо явяване? Достатъчно ли е в деня на изпита да се разходя до СУ да ме изпитат?
Или другият вариант: трябва ли въобще да правя нещо, ако не държа да ми се брои за първо явяване? Достатъчно ли е в деня на изпита да се разходя до СУ да ме изпитат?
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!