Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
summer написа:И аз съм готова на жертви. Примерно да жертвам УНСС в името на СУ. Ехх, мечтииии
ти в СУ за какво
буташ - така да се каже
Пробвай да познаеш от 3 пъти(право). Доволна съм от литературата, но историята ме притеснява особено като чета тука как не проверявали въобще част от темите и пишели 2. Не че го вярвам, но съм поизнервена нещо и тия слухове само допълват масовата истерия
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
summer написа:И аз съм готова на жертви. Примерно да жертвам УНСС в името на СУ. Ехх, мечтииии
ти в СУ за какво
буташ - така да се каже
Пробвай да познаеш от 3 пъти(право). Доволна съм от литературата, но историята ме притеснява особено като чета тука как не проверявали въобще част от темите и пишели 2. Не че го вярвам, но съм поизнервена нещо и тия слухове само допълват масовата истерия
живот и здраве
колеги
ама като видях, че то се дели на сумати групи
аз теки, които познавам
е мн малък шанс да са ми в мойта група
ама аз да влезна, после ще го мисля
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
summer написа:а това ли? е да къде ще съберат иначе 200 човека, че и отгоре. Макар 4е на лекции ако се излъжат да дойдат 100-120 ще добре.
после ще се чешат където не ги сърби и ще се чудят как се взимат 5-6 изпита за 20 дни без никакви подръчни мат'ряли (учебници и т.н. само някакви лекции, при това вероятно копирани)^^
summer написа:а това ли? е да къде ще съберат иначе 200 човека, че и отгоре. Макар 4е на лекции ако се излъжат да дойдат 100-120 ще добре.
после ще се чешат където не ги сърби и ще се чудят как се взимат 5-6 изпита за 20 дни без никакви подръчни мат'ряли (учебници и т.н. само някакви лекции, при това вероятно копирани)^^
1 ми каза
че зора идва от 2-рата година
не, че нещо ма толкова мъки сега
не смятам да уча като гламав и първата година
е ако съм задочно ще уча,
ушите чак ще ми пукат от учене
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men