17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
Обедняла на всеки ресурс? Аз пък помня разни неща, че неговото управление се помни с изобилие от разни продукти (хранителни, доколкото помня). Но кампаниите на баща му определено водят до масово разорение сред селячеството.Бавария написа:Не следа последните тенденции...o_O написа:Според теб и Борил ли е силен царЗащото забелязвам, че сега е модерно и той, и Петър да не се представят в толкова лоша светлина
Но по социалистическо време се е смятало, че руските походи са първите братски взаимоотношение...
аве мисълта ми е, че неможе да се очаква от1 владетел, наследил една обедняла от към всеки ресурс ( дори и жива сила ) да прави походи
да управляваш означава да служиш
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
е не ти говоря за чушки и баничкиmrent написа:Обедняла на всеки ресурс? Аз пък помня разни неща, че неговото управление се помни с изобилие от разни продукти (хранителни, доколкото помня). Но кампаниите на баща му определено водят до масово разорение сред селячеството.Бавария написа:Не следа последните тенденции...o_O написа:Според теб и Борил ли е силен царЗащото забелязвам, че сега е модерно и той, и Петър да не се представят в толкова лоша светлина
Но по социалистическо време се е смятало, че руските походи са първите братски взаимоотношение...
аве мисълта ми е, че неможе да се очаква от1 владетел, наследил една обедняла от към всеки ресурс ( дори и жива сила ) да прави походи
а за полезни изкопаеми и жива сила
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- summer
- Да живей словото
Е, ся ще кажеш оше малко, че това ващо е връзка за 1 нощ?FTF написа:елате повече.
БТВ с бавареца изобщо не се знаем. Единственото което ни свързва е непреодолимото желание да спамим особено тая вечер. Утре няя се познаваме
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аха-ха-ха-хаsummer написа:Е, ся ще кажеш оше малко, че това ващо е връзка за 1 нощ?FTF написа:елате повече.
БТВ с бавареца изобщо не се знаем. Единственото което ни свързва е непреодолимото желание да спамим особено тая вечер. Утре няя се познаваме
така е само за 1 нощ
аз искам с теб за повече и сега късаме
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
това го оповестиха още преди 1-2 дниdarklady написа:между другото да ви кажа че резултатите ще бъдат изнесени в понеделник или най късно във вторниккофти нали
но както ги знам, ще е вторник