Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
не след първия семестър, а след първата година.. ако не ти е достатъчно висок бала образуван от оценките от изпитите през 2та семестъра ще си го загубиш...
Някой беше питал за леглата- имат си дюшеци, споко Даже са в добро състояние, понеже миналата година ги подменяха. Одеяла също могат да ви дадат, ако си поискате от домакинката, ама аз лично не ви препоръчвам тоз вариант
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
100 процента някой го е питал това, но понеже темите са 100 та...
Може ли някой друг да ми подаде утре молбата за общежите - напр. баща ми, че не ме се разхожда пак? И ако може освен молбата друго какво му трябва мое. Нека ми каже някой, който вече е подал молба.
united_colors написа:100 процента някой го е питал това, но понеже темите са 100 та...
Може ли някой друг да ми подаде утре молбата за общежите - напр. баща ми, че не ме се разхожда пак? И ако може освен молбата друго какво му трябва мое. Нека ми каже някой, който вече е подал молба.
Молбите се подават лично или срещу нотариално заверено пълномощно. По-подробна информация може да получиш от самият изпълнителен директор на ПСБО г-н Петко Горанов във форума на ПСБО.
А някой може ли да ми каже горе долу по кое време на деня беше изнесена класацията за първокурсници Проблемът ми е, че май ако съм на общежитие ще мога да се нанеса само на 16-ти
dzenga написа:А някой може ли да ми каже горе долу по кое време на деня беше изнесена класацията за първокурсници Проблемът ми е, че май ако съм на общежитие ще мога да се нанеса само на 16-ти
А някой ще каже ли дали същото това нещо ще го има в нета и къде ?!?!!?
А тази класация какво представлява?Просто имената на хората,които са приети за общежитие или ще има някакво разпределение по блокове?И ако няма как точно става настаняването?Отивам и...?