Приятел мой - предател мой

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Приятел мой - предател мой

Мнение от Циндил-Пиндил »

Случвало ли ви се е близък приятел да ви разочарова? Кое е най-лошото нещо, което ви е причинявал ваш приятел и успяхте ли да му простите?
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ами да...най-добрата ми приятелка два пъти се заби с момче,което знаеше че мн харесвам( тоест те бяха две момчета..в интервал 1-2 години)...доста кофти ми стана,ама...карай да върви :wink:

Иначе като малка първата ми братовчедка забрави да ме покани на рождения й ден и плаках ужасно много :D
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мдаа, на два пъти много жестоко са ме наранявали...все най-добрите приятели... :cry: Уж ви обединяват някакви принципи, идеи, в които вярвате, а после зад гърба ти правят точно обратното на това, което са ти говорили...И се чувстваш глупак, наивник, че всеки те лъже, а ти се доверяваш...Дълги са историите,но общо казано - все първичното и просташкото у хората надделява, за жалост... :evil: както са ми казвали - " в днешно време всеки ще те продаде за 1 лев"...Боже, защо все излизат прави...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Двама от най-добрите ми приятели ме предадоха по най-грозен начин. Мисля, че съм им простил, но не съм забравил. Вече не е същото... Поне не тръгнах да им го връщам. :oops:
Мога напълно да простя само на семейството си.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Не, нямало е такива случаи. Малки разочарования - да, но не нарочно, някой да го прави специално за да ме прецака и т.н.
medicate, medicate
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Не с най-добрите ми приятели,но ми се е случвало,да...С хора ,които съм ги мислел за такива които ме уважават и ,че мога да разчитам на тях поне малко...То се оказва накрая,че не заслужавт даже едно "здравей" да им кажеш :roll:
.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Бре, много сте доверчиви 8)
Мене пък ме предадоха всички в един момент...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

То не че са го направили нарочно за да ме прецакат,но ме заболя от начина им на мислене. :? Точно затова не им го връщах, даже и още се виждаме, но вярно - отношението ми към тях не е както преди, не мога да ги погледна по същия начин - и най-лошото е, че това влияе на отношението ми към другите хора, че не допускам хората близо до себе си, и пропускаш може би и хубави моменти от страх да не допуснеш лоши... :roll:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Никой ли не иска да бъде по-конкретен? Можете да споделите какво се е случило... освен ако не е нещо наистина лично, де.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Аз се сещам и за едно друго мое голямо разочарование...когато след седми клас влязох в хубаво даскало и изкарах готини оценки,двете ми уж най-добри приятелки почнаха да се държат мн гадно с мен,да не ми се обаждат вече,да си излизат сами и най-лошото,когато все пак излезем заедно да ме унижават и да ме мачкат...и аз нали съм добра душица си трая...
в крайна сметка още по средата на осми клас спрях да контактувам с тях,защото просто не можех повече...после разбрах,че те говорили зад гърба ми как като съм отишла в хубаво училище и съм станала мн надута....
истината е,че те просто ми завидяха...от което адкси ме заболя,защото това ми бяха най-добрите приятелки от I-ви клас.. :cry:

Но тогава бях млада и зелена...сега вече знам,че от хората всичко може да се очаква
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Разочаровали са ме, но с промени в характера или постъпки, които не ме касаят лично, а не с действия в моя вреда.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

По-конкретно може, ама въпросът е, че като го обясниш на хора, които не са наясно с вашите отношения звучи тъпо, а пък то си се преживява тежко...Ама добре, например:една от въпросните приятелки се сдружава точно с хора,които заедно ужким ненавиждате, а се оказва, че всъщност е дуднала против тях само защото тя не е имала възможност да стане такава... :oops: Появли се подходящата възможност да се "присламчи" към :силните на деня", и не се замисля изобщо какво е говорила преди...
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Имало е случай,ама знам ли ги дали четат форумът или не -тай че няма да се обаждам.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Бе аз съм го правил веднъж-дваж без да искам. Просто не е зле понякога да мисля повечко преди да говоря :roll:
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Еми за жени ставаше дума. Двама приятели, влюбени в едно момиче. Класика.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”