Любима известна личност...:)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
1.Верди
След това всички останали, сред които бих отличила Първанов, вратаря на Рейнджърс Клос, актьорите Георги Спасов, Любо Нейков, Виктор Калев, Краси Радков, Иван Бърнев, Вяра Коларова. Ама всеки един от тях си е в отделна категория. Иначе това са ми хората най. Ако се сетя за още някой, ще добавям.
След това всички останали, сред които бих отличила Първанов, вратаря на Рейнджърс Клос, актьорите Георги Спасов, Любо Нейков, Виктор Калев, Краси Радков, Иван Бърнев, Вяра Коларова. Ама всеки един от тях си е в отделна категория. Иначе това са ми хората най. Ако се сетя за още някой, ще добавям.
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако говорим за личности то тези които най-много ни харесват просто са толкова често споменавани, че някак си е скучно да ги напишем и тук.
Арстотвл, Аврелий Августин,Аспарух, Айнщаин. Алеко Константинов.... Ботев, Бисмарк.... Ванга... Гарибалди... Дъглас Адамс, Достоевски...... Левски... Кант..... Сервантес .... Цицерон и т.н. Много са но в списъка ми няма фотомодели и артисти - тъпи са ми. А колкото до съвременните личности то сегашната ни прценка едва ли е достатъчно точна, но сигурно има и днес достойни.
"Представата ми за вечност - Вселената и "Престъпление и наказание"" - Айнщаин. Бих добавил и "Дон Кихот".
Арстотвл, Аврелий Августин,Аспарух, Айнщаин. Алеко Константинов.... Ботев, Бисмарк.... Ванга... Гарибалди... Дъглас Адамс, Достоевски...... Левски... Кант..... Сервантес .... Цицерон и т.н. Много са но в списъка ми няма фотомодели и артисти - тъпи са ми. А колкото до съвременните личности то сегашната ни прценка едва ли е достатъчно точна, но сигурно има и днес достойни.
"Представата ми за вечност - Вселената и "Престъпление и наказание"" - Айнщаин. Бих добавил и "Дон Кихот".
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Ааа личи си защо си избрал този ник...Filosoff написа:Ако говорим за личности то тези които най-много ни харесват просто са толкова често споменавани, че някак си е скучно да ги напишем и тук.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Явно имаш нужда от близка среща с някой като Васил Троянов Боянов,за да ме подкрепиш! 
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Евалата,Жорко !Vintersorg написа:Жоро ми е любимата личност!
Аз съм жороцентрист! Кой е с мен ?
*подслушвна вратата* . Ха, това било тоалетната...едва ли...
А пък моята любима известна личност е Венелин Петков от BTV
П.С. Вече духнах 100 поста
Като птичка в небесата