какво за неговата недалновидност ли?Desodeset написа:Тогава какво ще кажете за Самуил.Той е имал много по-малко ресурси и по-лоши позиции от Петър,но управлението му е далеч по-впечатляващо.
Като тръгваш да колиш род, се коли до крак
Модератор: Boromir
какво за неговата недалновидност ли?Desodeset написа:Тогава какво ще кажете за Самуил.Той е имал много по-малко ресурси и по-лоши позиции от Петър,но управлението му е далеч по-впечатляващо.
Нещо което Петър е нямал.Не отричам разбира се и приносът на Симеон.Не ме разбирайте погрешно,той поставя началото,но Петър е този при който чашата прелива.summer написа:Талант на военен, съчетан с дипломатически усет .Desodeset написа:Тогава какво ще кажете за Самуил.Той е имал много по-малко ресурси и по-лоши позиции от Петър,но управлението му е далеч по-впечатляващо.
не, че нещо ма на уроците доста завишават оценките...ra4e^f написа:Бавария написа:
и м"у др имам 6.00 на нея![]()
Аз пък имах на вс теми 5.50 или 6.00без една само де
нях нях нях
![]()
малкоra4e^f написа:Ми не знам,ама имаше и ниски оценки,а аз винаги получавах 5.50 или 6;)
Както и да е,не можах да се сдържаМалко злобно сигурно е прозвучало..
ами аз уж ходих на курсDesodeset написа:Да имах и аз пари щях да ходя.Ама като нема,нема кинти,нема да си вземам теми от СУ.
хип-хипra4e^f написа:Е, точно от Аспарух почваш
Това е добре,което си написал.Показваш поглед върху събитията в цяла Европа и подчертаваш още повече значението на Тервеловата намеса.Все пак Поатие е като квартален бой в сравнение с обсадата на Константинопол.Бавария написа:хип-хипra4e^f написа:Е, точно от Аспарух почваш
ура
ама се гордея със себе си, че сравних Битката при константинопол през 718 със тази при Поатие 732
зубарски факт, ама си го знам
аха-ха-хаDesodeset написа:Това е добре,което си написал.Показваш поглед върху събитията в цяла Европа и подчертаваш още повече значението на Тервеловата намеса.Все пак Поатие е като квартален бой в сравнение с обсадата на Константинопол.Бавария написа:хип-хипra4e^f написа:Е, точно от Аспарух почваш
ура
ама се гордея със себе си, че сравних Битката при константинопол през 718 със тази при Поатие 732
зубарски факт, ама си го знам
е все пак написах, че тези две биткиDesodeset написа:Ами така си е.Къде ще сравняваш жалките франки,които са разбили някакви разузнаващи части,с обсада ангажирала според някой историци поне 200 000 души.И ние сме ги изклали