Снимки от изпита по Математика II
Модератор: Boromir
Снимки от изпита по Математика II
http://picasaweb.google.com/vuzove/200726II
(Слайдшоу: http://picasaweb.google.com/vuzove/2007 ... 0601398050)
(Слайдшоу: http://picasaweb.google.com/vuzove/2007 ... 0601398050)
Последно промяна от Alexander на 26 Юли 2007, 16:36, променено общо 2 пъти.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хаха, к'ви снимки бе? Вие да не сте били на екскурзия?
Новата атракция - само срещу 200 евро имате шанса да станете свидетел на напрегнатото, изпълненото с приключения и препятсвия ежедневие на кандидат-студента. Програмата включва посещение на всички автентични места за провеждане на изпити, както и забележителности като Стената на плача. И само сега - срещу още 100 евро можете да се явите на два изпита по избор и да станете свидетел на невиждани досега случки от вълнуващия живот на кандидат-студентите!
Фирмата не носи отговорност за евентуални мозъчни изкривявания и други здравословни проблеми, до които може да доведе КСК!
Това си е по-добро и от сафари в Африка
Новата атракция - само срещу 200 евро имате шанса да станете свидетел на напрегнатото, изпълненото с приключения и препятсвия ежедневие на кандидат-студента. Програмата включва посещение на всички автентични места за провеждане на изпити, както и забележителности като Стената на плача. И само сега - срещу още 100 евро можете да се явите на два изпита по избор и да станете свидетел на невиждани досега случки от вълнуващия живот на кандидат-студентите!
Фирмата не носи отговорност за евентуални мозъчни изкривявания и други здравословни проблеми, до които може да доведе КСК!
Това си е по-добро и от сафари в Африка
Последно промяна от Vaskes на 26 Юли 2007, 15:33, променено общо 1 път.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- CECONI
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Кой изтегли темета
Здравейте, аз съм Цветелин Тасков, този който днес ви зарадва с темата с щастливия номер 3. Като се замисля и самия ден на изпита си беше щастлив, нали съм рожденик
. Нека някой който е теглил тема да каже дали и той е получил някакви пари (на мен само 50 кинта ми дадоха).
ONE BRITISH HOMOSEXUAL BROKE THE GAME
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- lifeSux(svg);
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Кой изтегли темета
Честито !CECONI написа:Здравейте, аз съм Цветелин Тасков, този който днес ви зарадва с темата с щастливия номер 3. Като се замисля и самия ден на изпита си беше щастлив, нали съм рожденик. Нека някой който е теглил тема да каже дали и той е получил някакви пари (на мен само 50 кинта ми дадоха).
Да си жив и здрав догодина, догодина, чак догодина (joke)
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
И в другата тема писах за Александър и тука ще му благодаря. Вижда се каква беше атмосферата около Ректората. Невероятно! С доста познати се заговорих. Накрая и преподавателите...
Бате, за догодина да уредиш фотографи и за другите звена.
Кампанията се нуждае от реклама.
Днес преди да слезем в Ректората да извозим работите до ФМИ, Юлиян ме пита как майката на кандидат-студентката Ана знаела името му. Питал ги - от къде са, тя му казала - от Ямбол. И страшно се учудил. Пропуснах да кажа на колегите, че обнародвах разпределението. Нещо като рекламка.
С Вики станал същия номер. Един я питал - Ти ли си Виктория, тя - да.
Не знам към какво да причисля тези въпроси - за любопитство ли, да проверят дали съм си свършил работата и съм разпределил хората си ли... Всеки си има легитимация, подпечатана от Деканата, че е упълномощен да предлага официалните решения и е възможно да станат размествания в последния момент, но нещата бяха организирани с точност до най-малкия детайл. Не се хваля, само казвам фактите.
Пращам поздрави на Ана и въпросния пич.
Бате, за догодина да уредиш фотографи и за другите звена.
Кампанията се нуждае от реклама.
Днес преди да слезем в Ректората да извозим работите до ФМИ, Юлиян ме пита как майката на кандидат-студентката Ана знаела името му. Питал ги - от къде са, тя му казала - от Ямбол. И страшно се учудил. Пропуснах да кажа на колегите, че обнародвах разпределението. Нещо като рекламка.
Не знам към какво да причисля тези въпроси - за любопитство ли, да проверят дали съм си свършил работата и съм разпределил хората си ли... Всеки си има легитимация, подпечатана от Деканата, че е упълномощен да предлага официалните решения и е възможно да станат размествания в последния момент, но нещата бяха организирани с точност до най-малкия детайл. Не се хваля, само казвам фактите.
Пращам поздрави на Ана и въпросния пич.

Няма защо, Илияне.
С удоволствие ще правя и други снимки. Що се отнася до фотографите, тук (http://vuzove.com/photos.php) съм сложил едно съобщение - надявам се колекцията да се попълни със снимки и от други градове.
С удоволствие ще правя и други снимки. Що се отнася до фотографите, тук (http://vuzove.com/photos.php) съм сложил едно съобщение - надявам се колекцията да се попълни със снимки и от други градове.