Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
wwww
В началото бе словото

Мнение от wwww »

най-добре си остани там щом си в желана специалност
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

И аз съм изправена пред същата дилема , само че СУ ми е сигурен, а МУ на 2 класиране , ако някой евентуално се откаже, но не се знае, иначе и двете специалности за които кандидатствам ми харесват ! Ох незнам , остава накрая от 2 стола, не от 2 , от 3 стола бях ви писала за ..........да остана на земята :cry:
jana koceva
В началото бе словото

Мнение от jana koceva »

аз имам един въпрос,който не се отнася до СУ и МУ,а за Югозападния университет в Благоевград.Ако някой знае много ще ми помогнете!
Дали след като съм изкарала оценка различна от 2 и не съм приета никаква специланост на първо класиране участвам във второ класиране автоматично или трябва да си дам дипломата или да популня някакви документи,но как при положение че не съм приета абсолютно нищо.Някай знае ли.....
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Значи направо да влизам В ПУ и да уча като луд, за да мога да се преместя в СУ.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Въпрос:
jana koceva написа:аз имам един въпрос,който не се отнася до СУ и МУ,а за Югозападния университет в Благоевград.Ако някой знае много ще ми помогнете!
Отговор:
jana koceva написа:Дали след като съм изкарала оценка различна от 2 и не съм приета никаква специланост на първо класиране участвам във второ класиране автоматично
Изображение
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

:D Да залагаме на сигурното, хахахахаха, че догодина не се знае какви промени ще има УСПЕХ !
jana koceva
В началото бе словото

Мнение от jana koceva »

Благодаря ти aleksander:)
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

дано да ми стигне 5ца за МБ, защото както се е видяло медицина няма да бъде
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

cufff написа:дано да ми стигне 5ца за МБ, защото както се е видяло медицина няма да бъде
Еее,че как няма да ти стигне 5-ца,вътре си от всякъде :)
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Пък аз се чудя дали ще ми стигне 5,70 за МБ в ПУ ... :roll:
Иначе в СУ изкарах 4,45 :evil:
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

fosilka написа:Пък аз се чудя дали ще ми стигне 5,70 за МБ в ПУ ... :roll:
Иначе в СУ изкарах 4,45 :evil:
Май ще бъдем колеги в ПУ.
Изображение
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

jana koceva написа:аз имам един въпрос,който не се отнася до СУ и МУ,а за Югозападния университет в Благоевград.Ако някой знае много ще ми помогнете!
Дали след като съм изкарала оценка различна от 2 и не съм приета никаква специланост на първо класиране участвам във второ класиране автоматично или трябва да си дам дипломата или да популня някакви документи,но как при положение че не съм приета абсолютно нищо.Някай знае ли.....
Участваш автоматично във второ класиране :)
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
doctors
В началото бе словото

Мнение от doctors »

karmensita написа:Ух, аз имам 2 по биология ! Много ми е гадно. Писах си темата, бях я чела..., не знам какви са им критерииите за оценяване. В МУ пак имам 2...?! Написах там и 2-те теми. Има ли значение, че не съм писала 3-тата и автоматично да са ми написали 2-ка ? Много нереално просто. Аз се постарах много...
Сега се надявам на химията ... , ако влезна в някоя от специалностите с химия ще се радвам много. На химия 1 писах, поне съм най-доволна от себе си на този изпит, въпреки, че прехода не можах да го реша..., ако имам и този път 2-ка ... ще отида да разбера защо, при положение, че имам написани верни неща.
Здравей!В медицинските университети никога не пишат двойка поради факта че имаш 2 написани теми а третата я няма.Както знаеш всяка тема се оценява средно аритметично и ако например:
на 1 тема имаш 6
на 2 тема имаш 4
на 3 тема имаш 2
общата ти оценка е добър 4.00
Или нещо не си си представила или представил добре,или си написал някоя голяма глупост,защото при написана голяма глупост веднага могат да ти сложат слаб 2.00 и да не 4ете нататък повече проверяващия ако ще всичко да ти е вярно!!
doctors
В началото бе словото

Мнение от doctors »

Za-Zaa-Zou написа:в му като едното нищо може да са ти написали 2-ка защото нямаш трета темалгадно е, но.........
Молете се мен д ме приемт медищина ще ви освободя място в БФ
Не може да и пишат 2-ка че и липсва едната от трите теми.Оценката на темите е средно аритметична,в по горен пост съм обеснил пример на формиране на оценка.И защо може да се сложи 2-ка при писане дори на една глупост!!!
doctors
В началото бе словото

Мнение от doctors »

cufff написа:
karmensita написа:Ух, аз имам 2 по биология ! Много ми е гадно. Писах си темата, бях я чела..., не знам какви са им критерииите за оценяване. В МУ пак имам 2...?! Написах там и 2-те теми. Има ли значение, че не съм писала 3-тата и автоматично да са ми написали 2-ка ? Много нереално просто. Аз се постарах много...
Сега се надявам на химията ... , ако влезна в някоя от специалностите с химия ще се радвам много. На химия 1 писах, поне съм най-доволна от себе си на този изпит, въпреки, че прехода не можах да го реша..., ако имам и този път 2-ка ... ще отида да разбера защо, при положение, че имам написани верни неща.
В му не бях пипнала да пиша по 3тата тема и една дума и имам 4,13...така че няма значение. Явно не си се готвила по подходящите учебници.
п.п всяка тема се оценява отделно някъде по 1,33. Така че, ако другите две теми са ти перфектни, а една нямаш спокойно може да имаш 4,67. Аз не бях учила 5 теми и ми се падна една от тях. В момента, който видях, че се падна генотипна изменчивост, разбрах, че няма да вляза и забих....Ако не се бях сдухала толкова, сигурно щях да си напиша другите две теми по-добре.
Ами относно момичето което има 2-ка в Му,ами ти казваш че не се е подготвила вероятно по подходящите учебници,само мога да ти кажа да знаеш че всички учебници са равностойни и комисията приема всички верни факти и твърдения.Така че ако си написал всичко дори и от друг учебник които не е основен ти се признава всичко!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”