Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
benitabeni:) написа:значи колко пъти да казвам, че едно е да пишеш тук, щото тук човек бърза и става една...аз нямам ниска оценка, щото още първата година си влязах в су, ама ся за спорта пак се пробвам...
Когато човек пише правилно...това, че бърза, не е от значение
чакай ги някъде дугата седмица...педполагам...винаги до сега са излизали около края на месеца...за тва първо класиране е най-сигурно...поне ако има разочарование да е едно...:):)!
много е гадно...те с литературата винаги много режат...при това без да им пука...аз по литература и по история имах коренно противоположни рецензии (ако могат да се нарекат рецензии- едно изречение), взаимно изключващи се..но тва е...приемаш го...а правото не е всичко...иначе good luck :):)!
винаги всички се радват преварително...лесна тема..еи сега гледай по не 5..и накрая- лошо ти става...за тва си знам сега...темата за крум беше коварен план за много двойки...
Аз като четох бисерите също почна да ме гризе 1 много кофти съмнение-пак ще има много отрязани глави... То и за Йовков мн се радваха (аз писах по цитатите) ама сега като питам приятелите си , които цяла година се готвиха по литература и бяха адски доволни от темата никой няма повече от 4