Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Прави ми впечатление , че за чурбарите ЦСКА и в група Б да отиде пак ще е шампион . То така за какво изобщо да се ходи на мачове на ЦСКА като те и с 0:3 да паднат пак ще са били , нема тръпка
PC : Дано всички имате 2 и 3 , за да се класирам АЗ първи от цела България и да ви се смея
Ами това ти е грешката бре сине майчин . Трябва да ми верваш , за да успееш в този живот ! А при положение , че пожелавам 2 и 3 това би трябвало да ти подскаже , че имам поне над 3 като оценка . Но отде толкоз акъл в 2 през нощта...
benitabeni:) написа:толкова неграмотници има су, че простооо се чудя как са ги приели...те не че остават до края, но все пак е очудващо как са стигнало да влизане..?!?
Преди да говориш кой е неграмотен...виж ти как пишеш!!!!! Пише се УЧУДЕН!!!Това и дете в 5ти клас го знае...Не се Учудвай за ниската ти оценка...
значи колко пъти да казвам, че едно е да пишеш тук, щото тук човек бърза и става една...аз нямам ниска оценка, щото още първата година си влязах в су, ама ся за спорта пак се пробвам...