Олимпиада по български език и литература 2007
Модератор: Boromir
-
Вероника Иванова
- В началото бе словото
олимпиадата - резултати
къде трябва да излязат резултатите от националния кръг и кога?
- TimShel_Girl
- Драскач
нац. кръг
на националния се паднаха 2 теми:
- Поезия и утопия в поезията на Вапцаров
- Интерпретация върху откъс от главата "Пробуждане" от романа "Под игото"
тя беше на 13 май в Шумен, но резултати още няма. По история изпитът беше на същата дата и резултатите вече са ясни, а на олимпиадата бяха само 47 участници, но ...
- Поезия и утопия в поезията на Вапцаров
- Интерпретация върху откъс от главата "Пробуждане" от романа "Под игото"
тя беше на 13 май в Шумен, но резултати още няма. По история изпитът беше на същата дата и резултатите вече са ясни, а на олимпиадата бяха само 47 участници, но ...
- Haralampii
- В началото бе словото
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Браво за оценката Светуващ. Комисията наистина беше на ниво. С част от комисията се познавам лично от курса по Литература в СУ през април. Останах с големи впечатления от доц. А. Дамянова. А проф. М. Цанева си е светило. Аз два дни преди третия кръг на олимпиадата бях два дни в болница. Бях се обезводнил и то точно преди последния щурм. Какво да се прави - станалото станало.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
за олимпиадата..аз съм лауретка.писах за Вазов и общо взето се явих без да бях преговаряла за него,само със стари знания...комисията наистина беше на ниво.надявам се да ме приемат журналистика в СУ ама с това "Топло" ще видим... в УНСС искарах скапана оценка-3.88 ама и темата там не ми хареса никак....
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Бравоdizdemona написа:за олимпиадата..аз съм лауретка.писах за Вазов и общо взето се явих без да бях преговаряла за него,само със стари знания...комисията наистина беше на ниво.надявам се да ме приемат журналистика в СУ ама с това "Топло" ще видим... в УНСС искарах скапана оценка-3.88 ама и темата там не ми хареса никак....
Love, life, meaning ...
OVER
- Haralampii
- В началото бе словото