Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Наркотици а-у?
Стоманен, като те гледам какъв "русофил" си, поне се научи как се пише "собака" бе дейба. А ти обясних в другата тема, има едно зелено бутонче, точно под полето за въвеждане на текст. Пробвай да го натиснеш, може и се получи нещо.
Шваба.
Абе ей селяко прост ! Я се научи на малко уважение бе лайненце смотано ! Като ти е казано да пишеш на кирилица - ще пишеш.Как така ние можем, а ти - не ?? Жалко човече... Desodeset, недей, леля ти не заслужава подобна присъда.
Абе ей селяко прост ! Я се научи на малко уважение бе лайненце смотано ! Като ти е казано да пишеш на кирилица - ще пишеш.Как така ние можем, а ти - не ?? Жалко човече...
Ei Bilbo begins!Tva si e moq rabota-ti kat si zaduljen ot nqkoi...Tiq pravila ne vajat za CTOMAHATA...A ti-ti si mi abonat ve mom4e prosto!VAri 4eti u4ebnici po history 4e da q nau4i6 pone!
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Абонат съм му бил . . . лешперче смотано, виж че целия форум ти се смее, май ти си ни абонат на всички,а ? модератори, стига вече СТОМАНА в тоя форум хм ?
модератори, стига вече СТОМАНА в тоя форум хм ? Rolling Eyes Rolling Eyes
Na4i ti si bil onq pat a!Det zeha da mi triqt mneniqta...Ti si viknal RAya_Alexandra laino mirizlivo!Boli ma patkata,4e mi se smeqt.Az vse posleden se smeq ei!
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!