Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ЕЕеее не беше мн трудно Ходих до Химическия факултет и от там записах всички момичета Поседях около 30мин и си сметнах всичко Все пак... 2ра година кандидатствам и вече съм свикнала с тия сметки Тряя да съм сигурна все пак
cvetenceto написа:елементарно момчета...имате брой и проценти в статистиката си нали? нищо сложно. като видите числа не ви ли идва от вътре да смятате а?
Права си, само че в тази статистика няма кои момичета са се явили и на 2та изпита, кои само на първия или само на втория..Затова се разходих и проверих..Нищо сложно
cvetenceto написа:елементарно момчета...имате брой и проценти в статистиката си нали? нищо сложно. като видите числа не ви ли идва от вътре да смятате а?
Тая сметка е ясна. Мене ми беше интересно как разбира какви оценки от къде на кого.
Тая сметка е ясна. Мене ми беше интересно как разбира какви оценки от къде на кого.
На сградата на химическия факултет има изложени всички хора които са кандидатствали с физика и там им пише оценките