Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Готина тема! Не я очаквах,но е много по-добре от някой регион!Имам една груба грешка-объркала съм имената на два от винопроизводителните региони. Писах по всички точки,но ми излезе само 13 странички! Сега мисля да си скрия учебника!
MissDi написа:ще излезне ,че аз пак най съм се изложила
мен май ме забрави...аз съм си карък по природа...така че нищо чудно че се падна темата,която най-много не знам...нищо де Живот и здраве наесен студент в УНСС.
П.П: Красимир! с тебе колеги в УНСС ли ще ставаме, или ти искаш в СУ? *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
MissDi написа:ще излезне ,че аз пак най съм се изложила
мен май ме забрави...аз съм си карък по природа...така че нищо чудно че се падна темата,която най-много не знам...нищо де Живот и здраве наесен студент в УНСС.
П.П: Красимир! с тебе колеги в УНСС ли ще ставаме, или ти искаш в СУ?
Квесторките ни бяха от Биологическия и определено ме отказаха да уча География и биология,като чух,че се учи много повече биология и симпатичният предмет "биофизикохимия"!
BTW Краси,днес те видях!
а вие ако сте правили"груби" грешки аз направо да си чакам двойката! аз съм написала 8 странички ,нямам верни цифри,объркала съм регионите,а и съм за 2 година.Говори адски лошо за мен ама съдба!
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
MissDi написа:а вие ако сте правили"груби" грешки аз направо да си чакам двойката! аз съм написала 8 странички ,нямам верни цифри,объркала съм регионите,а и съм за 2 година.Говори адски лошо за мен ама съдба!
Еми то и аз кандидатствам за втора година и честно казано повече от 3 едва ли ше имам - по-вероятно две (Ей Гошо ли си ИВан ли си - много поздрави на майка/баба/леля ти от мене ) Какво да се прави явно не ни е писано да влезем в СУ
Иначе в мойта зала почти никой не излезе освен 3-4 момичета и другите две момчета (само трима бяхме )