хей Sw1tched.
от Кюстендил съм.
кой гост ни чака на коя беседка?
ми..при положение че до средата на септември има цял месец...сега е малко рано да се разбираме каквото и да било конкретно...в смисъл...аз дори не знам какво ще вечерям довечера!! но когато прекрасният момент на пристигането ми в София настъпи...аилбишуътулетюноу--една дума!
хайде хайде хайде да се опознаем да се опзнаем, мили мои колежки и колеги!! СЕГА! така...да видим....хаха...не съм правила такива лексиконни нещица от първи клас...но пък тогава имах около триста хиляди такива...както и да е...пак се отплеснах...значи да се опознаем!...
име: Златина
зодия: Рак
от: Кюстендил
музика: Madonna, Sleater-Kinney, Le Tigre, Tori Amos, Fiona Apple, Bjork, Nirvana, Green Day, Garbage, Mando Diao, The Smashing Pumpkins, Ladytron...ретро...и хипи песни от 60-те.
автори: Силвия Плат Е КРАЛИЦАТА НА ЖИВОТА МИ!!! също така и Вирджиния Улф.
отличителни белези (това някак ми прозвуча странно): много къса коса, нисичка, широка усмивка, пуши по кутия на ден, пие всичко...изпитва странно привличане към коктейли с червен цвят, не винаги говори неща които имат смисъл. ох..и говори....ТО...ГОВОРИ!!??!!? хм...след като тази мислъл с "то говори" ми прекъсна предишния поток от мисли, се обърках и май това ще бъде за сега.
Кой е следващия??
и..ърм...имам проблем с писането на кирилица...ако видите нещо странно...моля...извинете.

Благодаря Ви предварително.