English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Абе стига сте се излагали....НЯМА начин да те анулират сигурен съм....ше почерпиш една бира обаче по случая... :wink: :wink: :wink:
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

Е, разбира се :P
Sintia
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sintia »

Извинявам се че питам, сигуно вече сте отговорили, но не можах да намеря.... кога излизат резултатите?
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

...
*Raya_Alexandra: Мнението на латиница беше изтрито.
Sintia
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sintia »

тоест след 3-4 дена, така ли?.....
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

10ина работни :wink: Да не стане обърквация пак. :) Миналата година изпитът беше на 17 юли, а резултатите излязоха на 31. Смятайте. :)
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Не разбирам що сички бързат толко....живейте си живота когато излязат тогава. ...:wink: :wink: :wink: :wink:
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

абе лично аз незнам колко искам да си видя провала ама....... писна ми да храня напразни надежди и да се тормозя... така че да излизат и да се свършва един път за винаги :( :x
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Korpusito е абсолютно прав!Няма смисъл сами да си създавате напрежение! :wink: Радвайте се,че изпитите минаха и засега ще си починете от учене! :)
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

marrylin написа:Korpusito е абсолютно прав!Няма смисъл сами да си създавате напрежение! :wink: Радвайте се,че изпитите минаха и засега ще си починете от учене! :)
Мерси колега :wink: :wink: :wink:
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

там е работата че не са минали още
Arsnal
В началото бе словото

Мнение от Arsnal »

Са изтрепете бе, тоя форум по-зле и от дата.Никакъв фийдбек.Рая , я заключвай темата. :twisted: Лок на сички.
Кил дем ол. :lol:
Аватар
bojangles
В началото бе словото

Мнение от bojangles »

sm361 написа:Ами аз като си направих полетата с молив има ли смисъл да чакам въобще някакви резултати.... :roll:
И мен ме друса параноята за анулиране, но твоето поне е по-невинно. Аз мазах по есето както само аз си мога. А и като прочетеш тука разни мнения как хората не смеят грешките да си поправят, за да не го вземат за знак, съвсем можеш да се побъркаш :roll:
I didn't lose my mind, it was mine to give away...

I drink to make other people interesting.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ако си лабилен, може да се побъркаш.
Това да се притесняваш, "какво си направил" също го считам за егати слабостта - ти на 18/19 ли си или си излязъл от Карлуково вчера?
Освен това, притеснението на никого не е помогнало, а и да го е направило, едва ли сега ще въздейства на хората от ФКнФ.
medicate, medicate
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Абе не си мислете, че толкова лесно се анулират работи. Залагат по-скоро на стреса, който ще ти вкарат с предупрежденията. Трябва да е наистина очебъркащ знака, за да го приемат като такъв. Сега, имате право да си мажете и драскате колкото искате, хората ги е страх, или предпочитат да не го правят, щото и за чистота и прегледност се дават точки. Стига да не сте ударили една графика в средата на листа с автограф, не мисля, че има от какво да се притеснявате. Айде сега по една усмивка и никакви нервни кризи докато не излязат резултатите :)
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”