Математика 2 на 26.07.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Разпределяме си два милиона евро.
Колко ни плащали... Лелеее Първо - никой не ни наема, че да ни плаща. И второ - нищо не получаваме, освен усмивките на хората, които се радват, като са направили задачите. Всичко е ДАРЕНИЕ!!!
Само телефонните разговори, които съм направил, няма да искаш да ми ги платиш, защото не са два лева. Посред върло лято да събера необходимия брой хора, така че да няма звено без човек - как ти се струва? Не съм материалист. Ама за вас ако доброволческите начала са ви чужди, нормално е да задавате такива въпроси.
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Понякога..в някои хора... СУ възпитава ценности :)
Браво, Бетон, шапка ти/ви свалям 8)
Изображение
Liofle
В началото бе словото

Мнение от Liofle »

Бeтон написа:Разпределяме си два милиона евро.
Колко ни плащали... Лелеее Първо - никой не ни наема, че да ни плаща. И второ - нищо не получаваме, освен усмивките на хората, които се радват, като са направили задачите. Всичко е ДАРЕНИЕ!!!
Само телефонните разговори, които съм направил, няма да искаш да ми ги платиш, защото не са два лева. Посред върло лято да събера необходимия брой хора, така че да няма звено без човек - как ти се струва? Не съм материалист. Ама за вас ако доброволческите начала са ви чужди, нормално е да задавате такива въпроси.
еми нищо няма да искам да ти платя естествено :) . А иначе - тва дарение за кого е? Университета, болно дете..? Да не би нещо да е гнило тук.. :P ще си изплюете камъчето, има няква далавера :lol: :lol:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

За тебе, безмозъчно същество. Като влезеш, да влезеш на перфектното место и да ти е кеф, а не да дрънкаш глупости, както сега го правиш.
СУ си е СУ каквато и да е материалната база. Но не можем да се върнем в килиите по манастирите. В никакъв случай. Има си тенденции и трябва да се следват. Колкото и да е трудно, но успеха в живота става с труд. А не да питаш първо, колко ще получиш. За да вземеш, първо трябва да дадеш. Не можаха да го разберат сума хора. Всяка такава инициатива е оплюта. От малко хора видях положителни отзиви. Е какво да очакваме?

Стига съм се занимавам с глупостите на такива, ами да отивам да си лягам.
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Абе Илияне евала ти праа... и аз си помислих че ви дават поне някаква символична сума от факултета за стоенето, но щом не е така... евала наистина! Утре ще дойда след изпита до ректората да те потупам по рамото :P
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Liofle
В началото бе словото

Мнение от Liofle »

Бeтон написа:За тебе, безмозъчно същество. Като влезеш, да влезеш на перфектното место и да ти е кеф, а не да дрънкаш глупости, както сега го правиш.
СУ си е СУ каквато и да е материалната база. Но не можем да се върнем в килиите по манастирите. В никакъв случай. Има си тенденции и трябва да се следват. Колкото и да е трудно, но успеха в живота става с труд. А не да питаш първо, колко ще получиш. За да вземеш, първо трябва да дадеш. Не можаха да го разберат сума хора. Всяка такава инициатива е оплюта. От малко хора видях положителни отзиви. Е какво да очакваме?

Стига съм се занимавам с глупостите на такива, ами да отивам да си лягам.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , бати ташака :lol: утре бате ще си зема от теб листчето и изобщо нема ме познаеш ама аз ще знам че тоз балък е Бетон :lol: . Ама ти ся няма да може да заспиш от толкоз нерви. Аз само се ебавам а Бетон така се изнерви... :lol: утре с мускулна треска на корема ще отида :lol:
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Бeтон написа: Алис, иначе вие къде ще сте?
ХФ :) Аз пак съм на кафе с една приятелка. Успех на всички днес! И после да се похвалите! :)
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Според мен това беше най-трудната тема, която се е падала не само от тази, но и от миналата година. Още щом видях задачите разбрах, че нямам шанс да си подобря оценката, тръгнах да ги решавам все пак, зациклих и се изнесох рано рано, 1 час прди края.
Изображение
BraZzO
В началото бе словото

Мнение от BraZzO »

Е то само като сравним задачите - този път първа задача бе логаритъм, а миналия път беше 5та :lol: :lol:

Гадничко беше и според мен.
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Аха, синът ми е на същото мнение, че изпитът е бил тежък.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

РЕШИХ ВСИЧКО!!!!!!!! ЧУВСТВАМ СЕ КАТО БОГ! :blob2: :blob3: :blob4: :blob: :blob7:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

блазя ти.... кажи отговорите плс
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

1: -3
2: 24;10