Стопанския в СУ или УНСС
Модератор: Boromir
Re: Стопанския в СУ или УНСС
Аз също съм икономика в СУ и съм супер доволен.Миналата година бях приет МО в УНСС и дори за миг не съм се колебал къде искам да уча,а директно се записах в СУ.Моите лични наблюдения от 1 курс абсолютно съвпаднаха с очакванията ми и нещата,които бях чувал за стопанския факултет. Преподавателите си разбират от работата и я вършат съвестно,колегите ми са готини,материалната база(за разлика от мн други факултети)е на ниво,имаме силна студентска организация-"Бизнес клуб"Dita написа:браво, така си е!Светуващият написа: Ако искаш да учиш икономика истински, запиши се в Стопанския към СУ. НЕ Е ВЯРНО, че УНСС е по-добър, нищо, че е специализиран в нея. Добрите компании знят това и подбират от рано студентите по икономика в СУ. Въпреки това аз бих ти препоръчал да разпиташ още хора, които са ЗАВЪРШИЛИ ИКОНОМИКА или Стопанско управление, за да се увериш в казаното от мен.
Аз съм икономика в СтФ и адски много се радвам, че не записах в УНСС (финанси.. пък и каквото и да е друго).. Доволна съм за сега, дано всичко си е ОК и по нататък
Успех с изпитите и ще се видим октомври
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
и не си се записалМиналата година бях приет МО в УНСС и дори за миг не съм се колебал къде искам да уча
Иначе по темата-който каквото учи, това и хвали. Винаги могат да се намерят аргументи и в едната, и в другата посока.
Не е точно така,някои си хранят и тва дет' учат....CasapA написа:и не си се записалМиналата година бях приет МО в УНСС и дори за миг не съм се колебал къде искам да учаЕ поне си дал шанс на някой друг да оцени мо-то подобаващо
Добър човек си ти!
Иначе по темата-който каквото учи, това и хвали. Винаги могат да се намерят аргументи и в едната, и в другата посока.
-
chipanov
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Лично на мен материалната база е едно от нещата, които най-много не ми харесват. Поне доколкото я знам сградата тя е една доста стара и се намира между хотел "Плиска" и Окръжна болница. Там са старите сгради на БАН и не ми се вярва да е по-хубава от базата на УНСС. От гледна точка на сграда УНСС май печели убедително срещу СУ.
ЦСКА е отбора в нашите сърца.
- DADO
- Легендарен флуудър
Сградата е близо до "Плиска", вярно че външно тези стари блокове на БАН изглеждат отвратително, но вътре са горе-долу добре ремонтирани, особено бл.1, аудиториите там са почти като тези в НБУ!chipanov написа:Лично на мен материалната база е едно от нещата, които най-много не ми харесват. Поне доколкото я знам сградата тя е една доста стара и се намира между хотел "Плиска" и Окръжна болница. Там са старите сгради на БАН и не ми се вярва да е по-хубава от базата на УНСС. От гледна точка на сграда УНСС май печели убедително срещу СУ.
То май тези които имат възможност ще учат в чужбина. Защото таксите за българи сега са много по-ниски.абе материална база... вървете в чужбина или НБУ (предполагам). С такса 100лв на семестър каква материална база искате?
Т'ва е! СтФ No1 преди него са само чуждестранните уни-та и .
Ibiza DJ