Стопанския в СУ или УНСС

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Като нямате други песни, пак се заебавате с администрацията.
Най-човешкото отношение съм го видял от администрацията на СУ. На всички останали места е шит!!!
Изображение
Аватар
myrdd
В началото бе словото

Мнение от myrdd »

И аз съм изправен пред същия проблем...То за СфУ явно зора ми беше да изкарам хубавите оценки,а нещата вървят към записване в УНСС,за който не направих нито един от тестовете им...Ирония...
this had better be good...
celuvkov
В началото бе словото

Re: Стопанския в СУ или УНСС

Мнение от celuvkov »

Dita написа:
Светуващият написа: Ако искаш да учиш икономика истински, запиши се в Стопанския към СУ. НЕ Е ВЯРНО, че УНСС е по-добър, нищо, че е специализиран в нея. Добрите компании знят това и подбират от рано студентите по икономика в СУ. Въпреки това аз бих ти препоръчал да разпиташ още хора, които са ЗАВЪРШИЛИ ИКОНОМИКА или Стопанско управление, за да се увериш в казаното от мен.
браво, така си е!
Аз съм икономика в СтФ и адски много се радвам, че не записах в УНСС (финанси.. пък и каквото и да е друго).. Доволна съм за сега, дано всичко си е ОК и по нататък
Аз също съм икономика в СУ и съм супер доволен.Миналата година бях приет МО в УНСС и дори за миг не съм се колебал къде искам да уча,а директно се записах в СУ.Моите лични наблюдения от 1 курс абсолютно съвпаднаха с очакванията ми и нещата,които бях чувал за стопанския факултет. Преподавателите си разбират от работата и я вършат съвестно,колегите ми са готини,материалната база(за разлика от мн други факултети)е на ниво,имаме силна студентска организация-"Бизнес клуб"
Успех с изпитите и ще се видим октомври :wink:
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Тва за материалната база ме изненада,аз съм чувал че СТФ е кофти :shock: :shock: :shock:
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

Миналата година бях приет МО в УНСС и дори за миг не съм се колебал къде искам да уча
и не си се записал :shock: Е поне си дал шанс на някой друг да оцени мо-то подобаващо :P Добър човек си ти!

Иначе по темата-който каквото учи, това и хвали. Винаги могат да се намерят аргументи и в едната, и в другата посока.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

CasapA написа:
Миналата година бях приет МО в УНСС и дори за миг не съм се колебал къде искам да уча
и не си се записал :shock: Е поне си дал шанс на някой друг да оцени мо-то подобаващо :P Добър човек си ти!

Иначе по темата-който каквото учи, това и хвали. Винаги могат да се намерят аргументи и в едната, и в другата посока.
Не е точно така,някои си хранят и тва дет' учат....
chipanov
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от chipanov »

Лично на мен материалната база е едно от нещата, които най-много не ми харесват. Поне доколкото я знам сградата тя е една доста стара и се намира между хотел "Плиска" и Окръжна болница. Там са старите сгради на БАН и не ми се вярва да е по-хубава от базата на УНСС. От гледна точка на сграда УНСС май печели убедително срещу СУ.
ЦСКА е отбора в нашите сърца.
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

абе материална база... вървете в чужбина или НБУ (предполагам). С такса 100лв на семестър каква материална база искате?
Т'ва е! СтФ No1 преди него са само чуждестранните уни-та и .
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Dita написа:абе материална база... вървете в чужбина или НБУ (предполагам). С такса 100лв на семестър каква материална база искате?
Подкрепям :!: :!: :!:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

chipanov написа:Лично на мен материалната база е едно от нещата, които най-много не ми харесват. Поне доколкото я знам сградата тя е една доста стара и се намира между хотел "Плиска" и Окръжна болница. Там са старите сгради на БАН и не ми се вярва да е по-хубава от базата на УНСС. От гледна точка на сграда УНСС май печели убедително срещу СУ.
Сградата е близо до "Плиска", вярно че външно тези стари блокове на БАН изглеждат отвратително, но вътре са горе-долу добре ремонтирани, особено бл.1, аудиториите там са почти като тези в НБУ!
абе материална база... вървете в чужбина или НБУ (предполагам). С такса 100лв на семестър каква материална база искате?
То май тези които имат възможност ще учат в чужбина. Защото таксите за българи сега са много по-ниски.
Ibiza DJ
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Чак много не,но са сравнително ниски...
Cezare
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cezare »

Стопанският факултет на СУ е най-доброто място за изучаване на икономика в България.
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Какъвто бях преди, съм пак!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Който може да се колебае между СУ и УНСС, трябва да отиде в УНСС! Въпросът е принципен! Просто не става за СУ! :wink: Тук не е за всеки... Затова има и недоволни, тези, които са си направили криво сметката...
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Joker написа:Който може да се колебае между СУ и УНСС, трябва да отиде в УНСС! Въпросът е принципен! Просто не става за СУ! :wink: Тук не е за всеки... Затова има и недоволни, тези, които са си направили криво сметката...

Двамата с Бетон много ме радвате! :wink:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Членуваме в един и същи клуб! 8)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”