География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
goshko
- От дъжд на вятър
Аз съм Иван Иванов от Плевен(но ми викат Гошо - не е ебавка).Момчето със бялата риза, което изтегли темата.егаси и късмета...точно нея я бях чел април месец...направих едно бързо съчинение за 2 часа и половина - 12 страници...и тва е...маййййййййкооооооооооо а пък като прочетох 2-ра и 3-та тема направо щях да падна - тях ги знаех перфектно.Нищо - не ме е яд.Така и така не искам в СУ...дано поне другите да сте доволни.Който е доволен да черпи, който не да ме бие!visez написа:Хранително-вкусова.,а??? какво ще кажете ??? доволни ли сте .? какво .,колко написахте??? дано сте се справили..виждам,4е Гошко не е успял да тегли темата
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
-
goshko
- От дъжд на вятър
Хаха...сега като си проверих какво съм написал...олелелелелелел майчице...по добре да умра.Не стига че седяхме пак на мини-столчетата, ами имаше и една до мен дето пърдеше през 5 минути... - е извинявай...задуших се... А междудругото те в другите стаи знаеха ли кой е изтеглил темата - казаха ли ме...поне да знам закакво съм дал пари за бензин до София.. 
-
goshko
- От дъжд на вятър
Ами то аз въобще не видях да има камери...само една жена май ме снима с апарат когато отварях пликчето и това беше цялата история
Нищо поне по радиото казаха кой е теглил...
Доволен съм, пък ако имам и 3 равен няма да имам 
П.П: Надявам се да не съм прекарал много хора с темата, такъв ми е бил късмета...на мен не ми донесе късмет, дано на вас ви донесе.
П.П: Надявам се да не съм прекарал много хора с темата, такъв ми е бил късмета...на мен не ми донесе късмет, дано на вас ви донесе.
- Jody
- Пишете, о, братя
- Специалност: Туризъм
- Курс: четвърти
абе темата ставаше. браво ванко/гошко или както там са ти всички имена и прякори. Аз писах 22 страници и мисля, че покрих всички точки от плана. Не знам за какви цифри говорите, но аз писах само дела на заетите и дела от ОПП на отрасъла и там в териториалната структура пак ОПП на съответните райони. Други цифри в мойта тема няма
goshko написа:2-рата - ВОДИ , на която гаранция щях да имам минимум 5,50 - все тая
3-тата - НАСЕЛЕНИЕ - на нея съм цар! Ебал съм го
Ако беше ВОДИ = Слаб (2) щях да имам, но Население, щях да си влезна с над 5-ца при всички положения... Иначе що годе съм доволен.. По щях да съм на Лека, но и тази става... Иначе написах 17 страници и съм пропуснал трите шибани района накрая.
- MissHeartless
- В началото бе словото