География

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
geri_st
В началото бе словото

Мнение от geri_st »

ами това май е добре.. :) .макар 4е така се състезавам с доста пове4е хора... :scratch: Благодаря за бързия отговор :!: :thumbup:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ми от една страна е добре,но пък от друга верно с пове4е народ се състезаваш и си нараавно с езици като английски немски френски испански италиански руски... което като погледнеш не можеш да каже6,4е са еднакво трудни !
You're one in a million
You're once in a lifetime
geri_st
В началото бе словото

Мнение от geri_st »

така си е :( ,но нека все пак из4акаме резултатите по немски...за да няма изненади :roll:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

стискам палци
You're one in a million
geri_st
В началото бе словото

Мнение от geri_st »

мерси :D
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

ами нямам много верни цифри :lol:ама можеше да бъде по зле :( гадно е ,че в моята стая излезнаха много малко. :D май и тая година не изкарах късмет :?
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

visez написа:Хранително-вкусова.,а??? какво ще кажете ??? доволни ли сте .? какво .,колко написахте??? дано сте се справили.. :) виждам,4е Гошко не е успял да тегли темата :roll:
Аз съм Иван Иванов от Плевен(но ми викат Гошо - не е ебавка).Момчето със бялата риза, което изтегли темата.егаси и късмета...точно нея я бях чел април месец...направих едно бързо съчинение за 2 часа и половина - 12 страници...и тва е...маййййййййкооооооооооо а пък като прочетох 2-ра и 3-та тема направо щях да падна - тях ги знаех перфектно.Нищо - не ме е яд.Така и така не искам в СУ...дано поне другите да сте доволни.Който е доволен да черпи, който не да ме бие! :lol:
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Хаха...сега като си проверих какво съм написал...олелелелелелел майчице...по добре да умра.Не стига че седяхме пак на мини-столчетата, ами имаше и една до мен дето пърдеше през 5 минути... - е извинявай...задуших се... А междудругото те в другите стаи знаеха ли кой е изтеглил темата - казаха ли ме...поне да знам закакво съм дал пари за бензин до София.. :)
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

хммммммм ми не я знаех тая подробност 4е си Иван... аххаха шемет:))) не успях да го видя тегленето оба4е по тв-то така 4е и тебе не успях :)) :wink: :roll: :twisted:
You're one in a million
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Ами то аз въобще не видях да има камери...само една жена май ме снима с апарат когато отварях пликчето и това беше цялата история :) Нищо поне по радиото казаха кой е теглил... :lol: :lol: Доволен съм, пък ако имам и 3 равен няма да имам :)

П.П: Надявам се да не съм прекарал много хора с темата, такъв ми е бил късмета...на мен не ми донесе късмет, дано на вас ви донесе.
Аватар
Jody
Пишете, о, братя
Специалност: Туризъм
Курс: четвърти

Мнение от Jody »

абе темата ставаше. браво ванко/гошко или както там са ти всички имена и прякори. Аз писах 22 страници и мисля, че покрих всички точки от плана. Не знам за какви цифри говорите, но аз писах само дела на заетите и дела от ОПП на отрасъла и там в териториалната структура пак ОПП на съответните райони. Други цифри в мойта тема няма
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

?

Мнение от dkny »

А кои са другите 2 теми?
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

2-рата - ВОДИ , на която гаранция щях да имам минимум 5,50 - все тая
3-тата - НАСЕЛЕНИЕ - на нея съм цар! Ебал съм го :)
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

goshko написа:2-рата - ВОДИ , на която гаранция щях да имам минимум 5,50 - все тая
3-тата - НАСЕЛЕНИЕ - на нея съм цар! Ебал съм го :)

Ако беше ВОДИ = Слаб (2) щях да имам, но Население, щях да си влезна с над 5-ца при всички положения... Иначе що годе съм доволен.. По щях да съм на Лека, но и тази става... Иначе написах 17 страници и съм пропуснал трите шибани района накрая. :evil: Но, дано имам късмет.
Аватар
MissHeartless
В началото бе словото

Мнение от MissHeartless »

Красимир! написа:Иначе написах 17 страници и съм пропуснал трите шибани района накрая. :evil: Но, дано имам късмет.
Same thing :? :cry:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”