Френски език

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
svetljotod
В началото бе словото

Мнение от svetljotod »

Някой не можа ли да открие диктовката, да видим какво е положението там!? А и как сте писали имаше в началото nous avons quitté; нали не се съгласуава няма s накрая?
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

La_RouSSe написа:Аз съм с френска гимназия, ама не съм ходила като съучениците ми на уроци по френски и т.н. Изпитът ми се стори тип класна работа в у-ще - нищо кой знае какво... за т'ва 'почнах да търся под вола теле, че ме глождеше къде е уловката в цялата работа. а и като се има предвид наш'та как диктуваше :shock: чете и повтаря изречението 2 пъти едва ли не дума по дума :shock: а на изпита по английски... имах чувството, че оная чете със скоростта на светлината. :?
абеее, ще видим накрая. аз докато не видя резултатите не мога да твърдя 100%, че изпитът по фр е бил елементарен или, че съм се справила блестящо, 'щото тее малките камъчета обръщат каруцата 8)
Въобще няма място за сравнение....по анг беше уникално бързо....
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

на мен на изпита по фр ми остана сума време за всеки компонент. времето беше повече, а въпросите по-малко сякаш от англ, където 5мин 10мин 20мин... тез' мин имах чувството, че се нижат нереално бързо...пък да кажеш, че за първи път правя подобен изпит за време - не... дали съм била по-притеснена или не знам, но ми се стори, че изпита по англ свърши мигновено за разлика от този по френски. :roll:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

И при мен така...най-врапираща е разликата в есето,по френски за 1 час 200 думи,по анг. за 40 мин 350.....
Yanichka
В началото бе словото

Мнение от Yanichka »

ИСКАМ РЕЗУЛТАТИИИИ!Някой да е писал философия като желание?!!?!?!
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

аз тва nous avons quitte го писах първо с едно t после го опраих ма не помна дали го съгласувах. Много се шашнах за последното Raconte щото го писах без s пък после ми казаха че в заповедна форма уж се слагало s за второ лице, ма и те са ме объркали щото тва било само за глаголите от 3та група а от първа отпада s и въобще кви ли не истории :lol: В крайна сметка съм го писал вярно :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

к'во има да му съгласувате на nous avons quitte? :shock:
по-надолу в диктовката се сещам, че имаше 1-2 места, на които се съгласува и 1 на което не се... ама за nous avons quitte :roll:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Хахахахаха вие ме убихте....дано повече хора са го съгласували :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yanichka
В началото бе словото

Мнение от Yanichka »

Аз пък си спомням само едно място,където се съгласуваше-...quand je suis rentrée...Някой знае ли колко долу-горе са допустимите грешки при диктовката?!
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Ми допустимите са 15.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

мааай 13грешки - 2ка... ама пак не съм мн сиг. някой ми беше казал и за 7 :shock: но не вярвам.
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Ко да праиш обичам да съгласувам :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Е тва мъжка позиция...съгласувай смелоооооооооооо
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

е добре кво става като имаш над 15 грешки на диктовката т.е 2 ка??? другите компоненти не се проверяват и директно ти пишат 2 ??
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

демек оттук те орежат, оттам те орежат, и ти цъфваш с 3.25 на 'уж' елементарния изпит при най-висока оценка 4.75 8)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”