Жунрналистика-време е
Модератор: Boromir
-
little_secret
- В началото бе словото
Жунрналистика-време е
да обсъдим вероятните теми например?Стига с тая литература,квото било там-било 
-
little_secret
- В началото бе словото
-
little_secret
- В началото бе словото
-
little_secret
- В началото бе словото
-
little_secret
- В началото бе словото
- Nuc
- От дъжд на вятър
темата няма да бъде конкретна със сигурност... ще бъде нещо от рода на миналогодишната... ние писахме по Игра на оцеляване вие предполагам ще пишете нещо свързано със свободата... но така ще бъде формулирана темата че да можете да я свържете с различни неща... няма да има конкретна тема която да ви ограничава... а иначе относно обем.. гледайте да не се оливате... 5-6 страници максимум 
-
borislava_
- В началото бе словото
Nuc, темата в УНСС тази година беше "Държавна нЕВРОза" или "Изборите - свобода и отговорност", което според мен е обвързано с конкретни събития. Мислиш ли, че е възможно нещо такова? Аз предпочитам да пиша нещо по-философско и това ме притеснява..
Имам и едно притеснение, което искам да споделя и да се успокоя евентуално - имам 3.50 по литература. Някакъв минимален шанс за ВО виждаш ли?
Имам и едно притеснение, което искам да споделя и да се успокоя евентуално - имам 3.50 по литература. Някакъв минимален шанс за ВО виждаш ли?
- Дукеса Простакеса
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не е така. Едната тема (първата) е по-социално ангажирана, докато темата за изборите може да се интерпретира по всякакъв начин, защото е принципна, другата е конкретна.borislava_ написа:Nuc, темата в УНСС тази година беше "Държавна нЕВРОза" или "Изборите - свобода и отговорност", което според мен е обвързано с конкретни събития. Мислиш ли, че е възможно нещо такова? Аз предпочитам да пиша нещо по-философско и това ме притеснява..
-
borislava_
- В началото бе словото
благодаря много на хората, които са ми отговорили.
мошеничка, предположих, че е така (че СУ не биха дали подобна формулировка), но все пак реших да питам. Не бих желала на писмен да ми дадат такава тема просто защото не мога да кажа друго освен да трупам факти...
Сега всъщност ми идват много идеи - някакъв разказ как докато някои се надяват ЕС да ни "оправи" баба ти Гинка от Говедарци отглежда канабис на село и някакви такива, ама твърде късно...
Тогава явно алкохолът си е казал думата..
малкото, аз се надявам ако ще и задочно да е ВО, но да ме приемат.. Толкова съм си мечтала за тази специалност...
мошеничка, предположих, че е така (че СУ не биха дали подобна формулировка), но все пак реших да питам. Не бих желала на писмен да ми дадат такава тема просто защото не мога да кажа друго освен да трупам факти...
Сега всъщност ми идват много идеи - някакъв разказ как докато някои се надяват ЕС да ни "оправи" баба ти Гинка от Говедарци отглежда канабис на село и някакви такива, ама твърде късно...
Тогава явно алкохолът си е казал думата..
малкото, аз се надявам ако ще и задочно да е ВО, но да ме приемат.. Толкова съм си мечтала за тази специалност...