Арабистика.dimage написа:Vanuushka написа:Хей кой от тук присъстващите ( във форума), който е кандидатствал с история, е написал на първо място нещо различно от право
АЗ и съм писала МО... защо трябва да е право... А според статистиката след правото най много хора са посочили на първо място Публична админстрация (към 980 души някъде)
17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
medicate, medicate
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
да ти кажаbenitabeni:) написа:айде бъдещите прависти да бягат да си гледат оценките по литература...че много зле бе...лесна тема...друг път...помнете...тва ще се повтори и с "лесната" тема по история...43% двойки! бравооо
43% си е доста добре
принципно са от 50 и нещо - нагоре
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
да..прав си...повече от 50% ще са.......Бавария написа:да ти кажаbenitabeni:) написа:айде бъдещите прависти да бягат да си гледат оценките по литература...че много зле бе...лесна тема...друг път...помнете...тва ще се повтори и с "лесната" тема по история...43% двойки! бравооо
43% си е доста добре
принципно са от 50 и нещо - нагоре
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
Да, то излязат ли оценките по история кам 30 някъде, остават само още 6 дена до резлутатите от първо класиране. Само, докато мигнем и ще е станало 6 - ти августbenitabeni:) написа:стига сте бързали...после ще ревете.........на 6-ти гледате и оценки и класирания и край........
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
-
Cezare
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
аз съм останал с впечатлението, че История е с най-нисък бал в Исторически факултет.Бавария написа:защо?
балът е равен
а и по-интересно и лесно от Археология...
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Какъвто бях преди, съм пак!
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Какъвто бях преди, съм пак!
Ei pluh!!!!!!!Ti moi6 li da pishe6 na glagolica e,a na runi4eski!E kat propi6e6 togaz i az na kirilica 6te pisha!A ako o6te vednaj mi kaje6 shvajn-6e doida do 6opsko i 6ta ritam po mirizliviq zadnik!!!Dokato ne se vdlubne6-4u li e sabaka....!Aide kat si tolkoz otvoren da se zamisli6 za6to Han Boris e stanal knqz a ne si e sedql HAN!I za6to v cove6kata istoriq horata se razvivat za razlika ot teb!I za6to gurcite imat starogrucki i nov grucki.I za6to turcite ne pishat na arabski a na latinica...A za6to e sabako!Moje bi ne sa kuhoumni kat teb!Az 6te vlqza v SU-a ti 6te mi nosi6 rabotite do auditoriite...Добре бе, швайн, ти в какъв университет си тръгнал да влизаш, като не можеш да пишеш на кирилица? Да не говорим, че точно във форума на университет, носещ името на Св. Климент Охридски, създателят на кирилицата, плесконтиш с гадната си шльокавица, връх на наглостта просто Twisted Evil
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!