Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Някой не можа ли да открие диктовката, да видим какво е положението там!? А и как сте писали имаше в началото nous avons quitté; нали не се съгласуава няма s накрая?
La_RouSSe написа:Аз съм с френска гимназия, ама не съм ходила като съучениците ми на уроци по френски и т.н. Изпитът ми се стори тип класна работа в у-ще - нищо кой знае какво... за т'ва 'почнах да търся под вола теле, че ме глождеше къде е уловката в цялата работа. а и като се има предвид наш'та как диктуваше чете и повтаря изречението 2 пъти едва ли не дума по дума а на изпита по английски... имах чувството, че оная чете със скоростта на светлината.
абеее, ще видим накрая. аз докато не видя резултатите не мога да твърдя 100%, че изпитът по фр е бил елементарен или, че съм се справила блестящо, 'щото тее малките камъчета обръщат каруцата
Въобще няма място за сравнение....по анг беше уникално бързо....
на мен на изпита по фр ми остана сума време за всеки компонент. времето беше повече, а въпросите по-малко сякаш от англ, където 5мин 10мин 20мин... тез' мин имах чувството, че се нижат нереално бързо...пък да кажеш, че за първи път правя подобен изпит за време - не... дали съм била по-притеснена или не знам, но ми се стори, че изпита по англ свърши мигновено за разлика от този по френски.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
аз тва nous avons quitte го писах първо с едно t после го опраих ма не помна дали го съгласувах. Много се шашнах за последното Raconte щото го писах без s пък после ми казаха че в заповедна форма уж се слагало s за второ лице, ма и те са ме объркали щото тва било само за глаголите от 3та група а от първа отпада s и въобще кви ли не истории В крайна сметка съм го писал вярно
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
к'во има да му съгласувате на nous avons quitte?
по-надолу в диктовката се сещам, че имаше 1-2 места, на които се съгласува и 1 на което не се... ама за nous avons quitte
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
Аз пък си спомням само едно място,където се съгласуваше-...quand je suis rentrée...Някой знае ли колко долу-горе са допустимите грешки при диктовката?!
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!