Френски език
Модератор: Boromir
Всички от френски сте приети не се притеснявайте. Аз на какви ли не изцепки станах свидетел. След като изпита приключи и почнаха да поизлизат хората от залите към 12ч. и се почна едно пеене по коридорите на северно крило втори и първи етаж:"Оолеее, оле,оле,оле приети смее,приети смеее
Както и щастливи кандидати дето званят по телефоните и викат на техните-"Аз съм 100% вътре, то беше супер лесния изпит, май нямам никви грешки, аз даже май ше имам 6.00", така че не са притеснявайте сички сте вътре 
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
аве незнам мене точно тва ме притеснява,че изглеждаше някаф лесен.. сигурно критерийте ще са железни направо .. като някво затишие пред буря е
))
иначе дам за песните по северното крило иаз бях свидетел..
вие френски гимназии ли сте завършили или френски паралелки ? предполагам в даскало повечето сте го учили езика ?
иначе дам за песните по северното крило иаз бях свидетел..
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
Аз съм с френска гимназия, ама не съм ходила като съучениците ми на уроци по френски и т.н. Изпитът ми се стори тип класна работа в у-ще - нищо кой знае какво... за т'ва 'почнах да търся под вола теле, че ме глождеше къде е уловката в цялата работа. а и като се има предвид наш'та как диктуваше
чете и повтаря изречението 2 пъти едва ли не дума по дума
а на изпита по английски... имах чувството, че оная чете със скоростта на светлината.
абеее, ще видим накрая. аз докато не видя резултатите не мога да твърдя 100%, че изпитът по фр е бил елементарен или, че съм се справила блестящо, 'щото тее малките камъчета обръщат каруцата
абеее, ще видим накрая. аз докато не видя резултатите не мога да твърдя 100%, че изпитът по фр е бил елементарен или, че съм се справила блестящо, 'щото тее малките камъчета обръщат каруцата
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
Ах и при нас беше една дето вика надявам се изпита по френски да ви е полезен и приятен и сички гледахме като телета и почва тя диктовката. Първо ще ви я прочета след което почвам да диктувам. Само че такова четене вкара че аз се обърках дали не е почнала вече да диктува
просто мнооого бавно и с мноого ясна дикция и мноого пъти повтаряше, така че дори думи като patinoire и patins които в началото ми се сториха непознати, успях да ги напиша като хората. Да е жива и здрава тая женица 
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
хаха абе да не сме били в една зала. при нас имаше една въъъъзрастна, дето като я видях и направо ми прималя. мислех си, че тая ще фъфли, нищо няма да й се разбира..викам 'отиде 'сичко'... пък тя като започна да чете и разбрах диктовката още от 1во четене и мигах на парцали... в у-ще като се сетя к'ви subj impar имаше постоянно и изчанчени p simple... аз на тоя изпит съвсем на майтап отидох
даже като се събудих и теглих чоп да ида ли или да си доспя... пък то... добре, че не го пропуснах
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.