Френски език

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Според мен преди 3-4 август едва ли ше има резултати....
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

даммм иаз така мисля за съжаление :(( korpusito ти какво искаш?? на какви други изпити си бил ??
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Искам стоп. управление...ходих на мат1,анг,френски естествено и утре ми е мат 2.... :wink: :wink: :wink:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ооо математика- ... далечна от мен материя.. желая ти много успех и дано след класирането се похвалиш тука с резултата:))))))
You're one in a million
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Да ти се връща тъпкано...бтв и на мен ми е далечна математиката.. :wink: :wink: :wink:
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Всички от френски сте приети не се притеснявайте. Аз на какви ли не изцепки станах свидетел. След като изпита приключи и почнаха да поизлизат хората от залите към 12ч. и се почна едно пеене по коридорите на северно крило втори и първи етаж:"Оолеее, оле,оле,оле приети смее,приети смеее :lol: Както и щастливи кандидати дето званят по телефоните и викат на техните-"Аз съм 100% вътре, то беше супер лесния изпит, май нямам никви грешки, аз даже май ше имам 6.00", така че не са притеснявайте сички сте вътре :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

То и след френския в унсс сички така разпрааха ама в крайна сметка има 2 човека над 5.50 :wink: :wink: :wink:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

аве незнам мене точно тва ме притеснява,че изглеждаше някаф лесен.. сигурно критерийте ще са железни направо .. като някво затишие пред буря е :)))
иначе дам за песните по северното крило иаз бях свидетел.. :) вие френски гимназии ли сте завършили или френски паралелки ? предполагам в даскало повечето сте го учили езика ?
You're one in a million
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

А, значи и ти си била северно крило-най-музикалното от всички :lol: Въпроса е че няма къде да режат освен на съчинението. Те винаги си оставят по един субективен компонент, за да си развяват байряка. Все пак не може всички 6 да имат. Чакайте ножа :lol:
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

Аз съм с френска гимназия, ама не съм ходила като съучениците ми на уроци по френски и т.н. Изпитът ми се стори тип класна работа в у-ще - нищо кой знае какво... за т'ва 'почнах да търся под вола теле, че ме глождеше къде е уловката в цялата работа. а и като се има предвид наш'та как диктуваше :shock: чете и повтаря изречението 2 пъти едва ли не дума по дума :shock: а на изпита по английски... имах чувството, че оная чете със скоростта на светлината. :?
абеее, ще видим накрая. аз докато не видя резултатите не мога да твърдя 100%, че изпитът по фр е бил елементарен или, че съм се справила блестящо, 'щото тее малките камъчета обръщат каруцата 8)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Ах и при нас беше една дето вика надявам се изпита по френски да ви е полезен и приятен и сички гледахме като телета и почва тя диктовката. Първо ще ви я прочета след което почвам да диктувам. Само че такова четене вкара че аз се обърках дали не е почнала вече да диктува :lol: просто мнооого бавно и с мноого ясна дикция и мноого пъти повтаряше, така че дори думи като patinoire и patins които в началото ми се сториха непознати, успях да ги напиша като хората. Да е жива и здрава тая женица :D
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

хаха абе да не сме били в една зала. при нас имаше една въъъъзрастна, дето като я видях и направо ми прималя. мислех си, че тая ще фъфли, нищо няма да й се разбира..викам 'отиде 'сичко'... пък тя като започна да чете и разбрах диктовката още от 1во четене и мигах на парцали... в у-ще като се сетя к'ви subj impar имаше постоянно и изчанчени p simple... аз на тоя изпит съвсем на майтап отидох :lol: даже като се събудих и теглих чоп да ида ли или да си доспя... пък то... добре, че не го пропуснах :roll: :lol:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ахахаххах теглил чоп дали да не доспи :lol: :lol: :lol: :lol: хахаха тва много ме изкефи хахахха :lol:
You're one in a million
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

:lol: емм тъй де... не залагах големи надежди на френския, а и не бях поглеждала френски от > половин година... даже идея нямах к'во ще има на тоз' изпит... ноооо получих прозрение свише и ей на...с'я и аз чакам резултати 8)
Yanichka
В началото бе словото

Мнение от Yanichka »

Те май от СУ никакви резултати не са изнесли само по математика и литература!Ние чакаме френския дето беше преди два дни...скоро няма да го узнаем ми се струва! :roll:
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”