Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
малее, що хиперлинка към разпределението за Математика II е неактивен?? Кой тоз дет го праи "сайта"...? Да не земе ме прее*е и да го оправи та да си видя къде съм. Ако го е*нал сериозно ще трябва някой от вас да ми каже къде съм - 07675 ми е номерчето.
Liofle написа:малее, що хиперлинка към разпределението за Математика II е неактивен?? Кой тоз дет го праи "сайта"...? Да не земе ме прее*е и да го оправи та да си видя къде съм. Ако го е*нал сериозно ще трябва някой от вас да ми каже къде съм - 07675 ми е номерчето.
Katalina написа:Може ли някой да ми каже дали на Математика І е имало логаритми?
Намирам уравнения с по 3 неизвестни, но не мога да реша един елементарен алгоритъм
Вчера с един приятел сме ги пререшили три пъти скапаните логаритми и сега пак не мога един верен отговор да вържа
Като за начало можеш да почнеш с нещо по-лесно .. като разликата межу АЛГОРИТЪМ и ЛОГАРИТЪМ. Иначе имаше, ето ги задачките. Те уравнения с 3 неизвестни се намират лесно, пълно е с тях в google
Katalina написа:Може ли някой да ми каже дали на Математика І е имало логаритми?
Намирам уравнения с по 3 неизвестни, но не мога да реша един елементарен алгоритъм
Вчера с един приятел сме ги пререшили три пъти скапаните логаритми и сега пак не мога един верен отговор да вържа
Като за начало можеш да почнеш с нещо по-лесно .. като разликата межу АЛГОРИТЪМ и ЛОГАРИТЪМ. Иначе имаше, ето ги задачките. Те уравнения с 3 неизвестни се намират лесно, пълно е с тях в google
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.