Протести много...

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Протести много...

Мнение от united_colors »

...или за симулирането на активност...

Който, за каквото се сети - протест! Е много анархия, бе колеги!
Замислих се, в кооолко революционно време живея! Какво нямате, бе хора? От какво все сте недоволни? Хората едно време от настинка са умирали, ама са се борили до последно! За какво се борите вие?
Ама те са си го казали - когато загубиш нещо, тогава се сещаш, колко ценно е било то за теб?
Ама вие активни сте били, ама защитавате интересите си? Хммм... Да ги бяхме защитили преди да ги погазят един по един, казвам аз! Но вие ще ме заклеймите, ще ме изкарате незаинтересувана за бъдещето, за световния мир и екологичното равновесие...
Ще ви кажа едно - ще изчезнем, по-безследно от динозаврите, но поне нашето заличаване ще е обяснимо и логично.
Разправяйте ми, че процес, обратен на еволюцията не съществува, ама преди това се огледайте - имаме всичко, използвахме всичко, от въздуха, през водата, та петрола, та полезни изкопаеми, гори, биологично разнообразие и стигнем до всяко едно творение на човешкия болен ум! Проблемите ви са колко мегапикселова камера имате на телефона си и как ще избутате поправките септември... Парите, които давате за билетче за транспорт са ви много, но да ходите по клубчета имате, ако не - ще вземете. Харесва ви да сте студенти, защото сте млади и привилегировани в много отношения.
А света не ви е по вкуса, защото се строи на територии на национални паркове, защото увеличават цените на еди-какво-си (пак), защото са ви скъсали на изпит, защото дори в учебниците ни пише глупости, защото т.н. А защо пък не? Какво правим ние? Псувкаме си пред мониторчетата и телевизорчетата, дето са ни ги купили мама и тати и ще се радваме, ако стане малко по хладно, за да може да се мотаме на спокойствие по улиците. Пък като надушим нещо актуално, тогавааа, ах тогава се разцъкваме с език и си викаме "е 'са нов протест, казвам ти! Докат' не ги спрем ще протестираме!" И пак нищо няма да спрем и нищо няма да променим, защото сме глезени, защото ни мързи, защото сме свикнали, че някои неща са си просто даденост и ние не трябва да правим нищо по въпроса да ги съхраним. Мисли пост фактум са просто констатация, ако ще протест до смърт да правим!
Събудете се! Ние сме тези, които трябва да взимат решенията оттук-нататък, а протеста в много случаи не е решение. Борете се за света, в който ще живеят децата ви, за Бога!
Ако защитавахме интересите си, с хъса, с който наfloodваме форумите, нямаше да има нужда от демонстрации!
Или...?
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

ъъъъ... аз монитора сам си го купих
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър

Аз пък си купих вентилатор, че ми е топло :wink:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Абе ти са ще ми държиш сметка как съм си купил монитора,телевизора и т.н. джаджите ли? :roll:
И кой протестира за нещо?Не и аз...Да не съм спартанец ,че да се дървя наляво ,надясно(току що изгледах за нанайсти път "300" на ЛЦД-то дето ми е даденост,та съм под влиянието му :lol: ).Не ми дреме за Странджа или някои дето се правят на обществено активни :idea: А аз за какво се боря ,ли?Ми за последната бутилка бира,че "Дупката" затвори и до утре няма бира :twisted: .В тая държава с протести нищо не се постига.То тук нищо с нищо не става. :wink: Кучетата си лаят ,кервана си върви.
Така ,че се успокойте и се надявайте да се захлади от утре,че като гледам някои хора ги е напекло :lol:
Подписа ти е готин,ама липсва последната част :wink:
.
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър

Richard B. Riddick написа:Не ми дреме за Странджа или някои дето се правят на обществено активни :idea:
А трябва, и това исках да кажа, но има ли значение?... Но пак ще се случи някога детето на някой, на които "не му пукало" да реши с още 100 хулигана, че могат да спрат движението в столицата, защото не им изнасяло нещо, за което е трябвало да се мисли на време.
Ама какво ли ми пука и на мен в крайна сметка?:)

* необходимо уточнение: Дългото копче на клавиатурата a.k.a "space bar" се натиска след запетаята, не преди нея;)
Последно промяна от united_colors на 25 Юли 2007, 00:30, променено общо 2 пъти.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

united_colors написа:
* необходимо уточнение: Дългото копче на клавиатурата a.k.a "space bar" се натиска след запетаята, не преди нея;)
Е,и?
.
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

united_colors написа:Но пак ще се случи някога детето на някой, на които "не му пукало" да реши с още 100 хулигана, че могат да спрат движението в столицата, защото не им изнасяло нещо, за което е трябвало да се мисли на време.
По-добре късно, отколкото никога :)
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”