Пусни и ти някоя снимчица! Ако имаш и ти прилика с аватара, ще си ударя шапката в земята!Nattefrost написа:симпатяга
СУ=Satanic University Хахаха, шегувам се!
Модератор: Плазмодий
Има си в настройките на профила всеки да напише по нещо за себе си. Пък и аз като поразбиращ малко мога да се постарая и да добавя още полезна информация за въвеждане по ваше желание - само пишете каква да бъде. И на всяка една снимка мога да добавя допълнителни полета отново по ваше желание.Himera написа:чнм по-добре ги качи във форума,не в албума,че то този албум е леко неясен,нито информация има за личността,нито -нищо! Само едни снимки...
То е ясно,че не е чат за запознанства, номоже да бъде страничката оформена по подобен анчин, но само като албум и с малко информация, кой кдъе учи,а и имената ан хората никъде не ги видях напсианиdimo написа:Има си в настройките на профила всеки да напише по нещо за себе си. Пък и аз като поразбиращ малко мога да се постарая и да добавя още полезна информация за въвеждане по ваше желание - само пишете каква да бъде. И на всяка една снимка мога да добавя допълнителни полета отново по ваше желание.Himera написа:чнм по-добре ги качи във форума,не в албума,че то този албум е леко неясен,нито информация има за личността,нито -нищо! Само едни снимки...
Ех, що не съм се родил един ден по-късноtwiggy написа:добре и аз слагам една снимка ето от село резово доста е ветровито![]()
http://www.atol.bg/atol/photo/96356-1-a.jpg