Е не е ли така? А и също толкова има и тъпи и красиви мъже.dimage написа:L'Inspecteur
ама се изказа......
Красиви И тъпи жени?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
абе повечко ние наблягаме на тъпотатаL'Inspecteur написа:Е не е ли така? А и също толкова има и тъпи и красиви мъже.dimage написа:L'Inspecteur
ама се изказа......
за 1 мъж не е от значение дали е хубав или не
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Много вярно,душевната простота и интелектуалната необремененост са прекрасни черти,за жалост все по-често стъпквани..всеки иска да е професор ва.Циндил-Пиндил написа: Второ - по-глупавите момичета (а предполагам и момчета) често се оказват много по-свестни хора, просто защото не гледат на останалите от пиедестала, на който, заслужено или не, някой ги е поставил.
Инак вида не може със сигурност да подскаже умствения багаж на момата.Ама красотата винаги е възприемана като нещо добро,поне на първо четене,тъй че убавките девойки по се котират
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Re: Красиви И тъпи жени?
Тъпата жена може ли да бъде красива? ДАААААААААААА
Красивата жена може ли да бъде тъпа? ДАААААААААААА
Аз съм човек, който държи на естетиката... Просто двете неща са си съвсем различни (е не говорим за такива мацки, дето не знаят как да се гримират и обличат чак...)
Може ли според вас по външния вид на една жена да познаете че е адски тъпа?
Аз попринцип съм изключително проницателен и познавам много неща за човека от снимка и особено от първа среща
За снимка рядко ми се е случвало да сгреша, а за втората ситуация не помня да съм грешал някога 
И определено е предимно по излъчването, ама то и самата красота е част от излъчването
и излъчването от красотата...
Красивата жена може ли да бъде тъпа? ДАААААААААААА
Аз съм човек, който държи на естетиката... Просто двете неща са си съвсем различни (е не говорим за такива мацки, дето не знаят как да се гримират и обличат чак...)
Може ли според вас по външния вид на една жена да познаете че е адски тъпа?
Аз попринцип съм изключително проницателен и познавам много неща за човека от снимка и особено от първа среща
И определено е предимно по излъчването, ама то и самата красота е част от излъчването
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
May the force be with youLesash написа:Ами,страхувайте се!Треперете,защото силата е с нас.
![]()
Ооо,вие нищо не сте,бе.От снимка,първа среща...Аматьори.Аз още като видя момата хвърлям боба(сварен вчера,едър смилянски) и познавам име,фамилия,образование,работа,IQ,дата на раждане,ЕГН,имената на всички роднини до 10то коляно и единадесети глезен.Просто няма скрито,покрито...
В Русия съм,в Русия съм...
.