Да :/ тогава почваше в 9, а сега е в 8 :/pure poison написа:ама ако не ме лъже паметта предварителният почваше 1 час по-късноMethuselah написа:На предварителния влязох в 8:55
Математика 2 на 26.07.2007
Модератор: Boromir
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Абстракт, идеята ми за тази трудната задача. Обаче няма да пробвам да я реализирам, защото съм решил преди изпита да не решавам задачи 
Казваме така:
Нека M такова число, че неравенството да е изпълнено за всеки три числа a,b и c. Значи неравенството трябва да е изпълнено при еди какви си стойности на a,b и c и еди какви си други стойности на a,b и c. От първия случай да получим M<=z, а в другия случай да получим M>=z. От тук ще следва M=z. Само че тези стойности как ще ги изберем толкова прецизно не знам... Това само като идея
Казваме така:
Нека M такова число, че неравенството да е изпълнено за всеки три числа a,b и c. Значи неравенството трябва да е изпълнено при еди какви си стойности на a,b и c и еди какви си други стойности на a,b и c. От първия случай да получим M<=z, а в другия случай да получим M>=z. От тук ще следва M=z. Само че тези стойности как ще ги изберем толкова прецизно не знам... Това само като идея
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ
Поради ограничен брой на персонала, е възможно решенията на задачите да НЕ се предлагат в БФ. Сигурните обекти са Ректорат, ФНПП, ХФ.
Кандидатите, които са разпределени във ФМИ и ФзФ могат да си вземат червените хартийки от най-близкото место, а именно ХФ. За кандидатите от БФ също може от ХФ или Ректорат, но очаквайте подробности по случая за БФ.
Екипът на мероприятието ви пожелава успешна работа в четвъртък.
От шефа.
Поради ограничен брой на персонала, е възможно решенията на задачите да НЕ се предлагат в БФ. Сигурните обекти са Ректорат, ФНПП, ХФ.
Кандидатите, които са разпределени във ФМИ и ФзФ могат да си вземат червените хартийки от най-близкото место, а именно ХФ. За кандидатите от БФ също може от ХФ или Ректорат, но очаквайте подробности по случая за БФ.
От шефа.

Еми аз мога да помогна...ама да ми ги дадат да речем 7:30 аз до 10 съм излязъл и почвам да ги продавамБeтон написа:ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ
От шефа.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Вероятно на ФНПП, защото всеки ще го домързи да отиде дотам. С един персонал разполагам, не ти е работа.lo_flo написа:Ти къде ще си?Кажи ФМИ
А всъщност мога да се сложа на ХФ, да пратя някой до ФНПП.

-
lo_flo
- Драскач
- Курс: втори
Бeтон написа:Вероятно на ФНПП, защото всеки ще го домързи да отиде дотам. С един персонал разполагам, не ти е работа.lo_flo написа:Ти къде ще си?Кажи ФМИ![]()
А всъщност мога да се сложа на ХФ, да пратя някой до ФНПП.Това ще го уточним утре, а вероятно и вдругиден непосредствено преди да започнем работа, че хора може да няма, ама претенции има.
Който не пие на екс, да не види секс!!!
- lifeSux(svg);
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: