Ми така и подхожда на едни истински дървени философи, правиш си дъвка от семантични недоразумения, навлизаш в излишни схоластики и пр.inaccessibility написа:иначе доколкото видях темата се раздъвква около семантични недоразумения и до там...
Клуб на разочарования дървен философ
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Жената е... айде не жената, че звучи сексистки и едностранчиво... любoff-та е и рая, и ада. Кара те да бълнуваш херувимчета, докато се пържиш в казана на собствените си заблуди. Това, ако си от късметлиите. А за губещите, сравнението рай-ад не е точно. Усещането е по-скоро както ако арабски боец, заслужил с кръв и жертви своите 70 девици се окаже в християнския рай, където го очаква само блаженството от вечното смирение и всички са безполови, демек непоправимо девствени. Амин!
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
Оооо рая е мястото лишено от тестостерон, прогестерон, естроген... Нямам търпение понякогаtamerlan написа:Жената е... айде не жената, че звучи сексистки и едностранчиво... любoff-та е и рая, и ада. Кара те да бълнуваш херувимчета, докато се пържиш в казана на собствените си заблуди. Това, ако си от късметлиите. А за губещите, сравнението рай-ад не е точно. Усещането е по-скоро както ако арабски боец, заслужил с кръв и жертви своите 70 девици се окаже в християнския рай, където го очаква само блаженството от вечното смирение и всички са безполови, демек непоправимо девствени. Амин!
Адът - това са другите (това мноого по-умен от мен го е казал)!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- crazy kaio
- От дъжд на вятър
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
И т'ва не можете,щото сте разочаровани и сте се сдухали...tamerlan написа:Няма да те линчуваме, ама какви работи може да ти наговорим
уж сте (на)дървени...ама май не сте...
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Според мене смисъл има
само в детската градина...
Слушам си аз тая песничка и се чудя - мааму, кога всичко станало толкоз сериозно? Проспал съм нещо явно и безгрижната младост е тръгнала да свършва. Вече е важно какво и за колко работиш, важно е какво и къде учиш, важно е кого познаваш, важно е да си достатъчно добър за работодатели, преподаватели и други отговорни елементи, щото вече и конкуренцията станала една сериозна
Пие си човек бирата с разни стари и нови дружки и открива, че те мислят и смятат разни планове и интриги
Даже и политическите дрязги с колегите от шегички минаха към клетви
Всичко живо тръгнало да се състезва, съревновава и сравнява... пак същите идиотщини като от детството, но с голяма доза злоба и лицемерие
Бах маааму, бах мааму, направо му се отдървва философстването на човек
...Хей ръчички, хей ги три,
но едната е с пари!
Май че иска да ни купи,
по-добре е да я счупим!
само в детската градина...
Слушам си аз тая песничка и се чудя - мааму, кога всичко станало толкоз сериозно? Проспал съм нещо явно и безгрижната младост е тръгнала да свършва. Вече е важно какво и за колко работиш, важно е какво и къде учиш, важно е кого познаваш, важно е да си достатъчно добър за работодатели, преподаватели и други отговорни елементи, щото вече и конкуренцията станала една сериозна
...Хей ръчички, хей ги три,
но едната е с пари!
Май че иска да ни купи,
по-добре е да я счупим!