ПОМОЩ!!!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
lifeSux(svg);
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lifeSux(svg); »

petio написа:Еми мога да кажа, че именно за антипатията на хората към глобалните проблеми нищо няма да се промени(говоря за БГ).Защо щом има нередност поне не потърси справедливост а?Кво толко ще загуби???
Аз я подкрепям...щом има нещо гнило да се потърси обяснение от някой!!!
hypnosssa написа:Естествено,и аз подкрепям,търсенето на справедличост винаги е достойно за уважение...
само дето в БГ справедливостта май не се котира много много.... :roll:
Аз пък не харесвам делението на хората на 'българи' и 'всички останали'. Тъпо е, всички са еднакви.
Stay hungry, stay foolish.
www.blogobg.com
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

lifeSux(); написа: Аз пък не харесвам делението на хората на 'българи' и 'всички останали'. Тъпо е, всички са еднакви.
Ем в БГ делението е нещо нормално...и интересното е, че то е създадено НЕ от правителство, депутати и т.н. а от народа.Съдба.Щом днес не подкрепяме някой, който е бил ощетен или измамен или нещо подобно, то можем ли да очакваме утре да ни подкрепят нас???Нещата си се въртят и сами си ги правим трудни и невъзможни :(
Аватар
lifeSux(svg);
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lifeSux(svg); »

petio написа:
lifeSux(); написа: Аз пък не харесвам делението на хората на 'българи' и 'всички останали'. Тъпо е, всички са еднакви.
Ем в БГ делението е нещо нормално...и интересното е, че то е създадено НЕ от правителство, депутати и т.н. а от народа.Съдба.Щом днес не подкрепяме някой, който е бил ощетен или измамен или нещо подобно, то можем ли да очакваме утре да ни подкрепят нас???Нещата си се въртят и сами си ги правим трудни и невъзможни :(
Подкрепям да се подкрепяме. Не подкрепям да се делим - българите и останалите, африканците и марсианците .. всички навсякъде са сходни. 'Българска работа' за мене е израз показващ единствено комплекси :)
Stay hungry, stay foolish.
www.blogobg.com
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Чак пък сички да са еднакви вече прекалихте :? :? :?
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Много ясно.......къде ще ме сравняват с цигани и селяни :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”