Как се представихте от Образоватени технологии на изпитите
Модератор: Boromir
Е явно е добро, тъй като повечето успяват да влезнат в университетите с високи оценки пи това. Аз дори не го знаех, когато мислех за курс, но може би трябваше да го предпочета пред курс в СУ. 2 съученици ходиха там, провалиха се на предварителния в УНСС и нямам представа какво са направили на редовния там.korpusito написа:Абе стига сте ми го хвалили тва ОТ вече става клише,ама наистина тва има малко значение![]()
![]()
A be q stiga ste se izlagali!Kato ne sam hodil na prehvalenite OT da ne umrqh!Ama pak imam strahovita ocenka i si predstavqm kolko ei takiva kato vas sam precakal i izprevaril!Ot bilo ne znam kvo bilo!Sqda6 si na D-to i si 4ete6 temite.Posle otiva6 nai-spokoino na izpit i si izorava6 nivata...Ne kat nekvi-trepereha kat listni va6ki i kat kazaha temata si izlqzoha!
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Май си много самонадеянSTOMANEN написа:A be q stiga ste se izlagali!Kato ne sam hodil na prehvalenite OT da ne umrqh!Ama pak imam strahovita ocenka i si predstavqm kolko ei takiva kato vas sam precakal i izprevaril!Ot bilo ne znam kvo bilo!Sqda6 si na D-to i si 4ete6 temite.Posle otiva6 nai-spokoino na izpit i si izorava6 nivata...Ne kat nekvi-trepereha kat listni va6ki i kat kazaha temata si izlqzoha!
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
- Lace
- В началото бе словото
На който не му е интересна темата може просто да не я чете,но ето едно инфо дето мен лично ме впечатли: хора подготвяли се в ОТ за медицина имат 6 пълни шестици и седем оценки над 5.50 по биология – представяте ли си за какво става въпрос? Да не говорим за високите им оценки по другите предмети също. А за теста в УНСС си бяха разработили свои тестове за подготовка.Така че тези дето не са наясно - по-кротко с изказванията.