МЕДИЦИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ!!!!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
аз пък си мисля,че наистина има защо да се поздравяваме и всякакви изкавания за бигбрадър и такива глупости са безсмислени. едно е да сме гледали за тях тея 8 години по тв-то,съвсем друго е това,което те са преживели.хората сега ще искат просто да си живеят нормално и да наваксат пропуснатото. чак национален празник ми се вижда предилено,обаче пък ако имаш поне грам гражданско съзнание би трябвало да ти пука и да се чувстваш поне малко щастлив като българин и като човек ,че хората са се прибрали живи и здрави.
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Честито! (Ама за какво, не разбрах!)Dani написа:аз пък си мисля,че наистина има защо да се поздравяваме
Точно затова, че 8 години нон-стоп говореха едно и също нещо,Dani написа:едно е да сме гледали за тях тея 8 години по тв-то,
ми се подгади и от Либия, и от медици, и от медии!
Вече изпадам в конвулсии и повръщам, като видя вестниците
по будките, като почнат новините по телевизията и като случайно
попадна на нещо, свързано с болници, правителства и т.н.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
хубаво де-факт,вестниците пишат глупости и то доста често и по всякакви теми.беше ми писнало от всякакви кампании -не сте сами и подобни.те не помогнаха на медиците,а на разни медии да си правят PR и донякъде сплотиха народа.
обаче все си мисля,че е радостна новината и има защо да се поздравяваме,че 7 българи са се върнали живи и здрави при близките си след толкова трудности и мъки.
кое му е трудното да се разбере не виждам. да не би само нещата ,които ме засягат лично и персонално да трябва да ме вълнуват. ??!@!!
обаче все си мисля,че е радостна новината и има защо да се поздравяваме,че 7 българи са се върнали живи и здрави при близките си след толкова трудности и мъки.
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Има доста по-сериозни неща в държавата ни, на които трябва да отделяме внимание и емоции. Помисли си за колко от тях медиите са направили кампанииDani написа:хубаво де-факт,вестниците пишат глупости и то доста често и по всякакви теми.беше ми писнало от всякакви кампании -не сте сами и подобни.те не помогнаха на медиците,а на разни медии да си правят PR и донякъде сплотиха народа.
![]()
кое му е трудното да се разбере не виждам. да не би само нещата ,които ме засягат лично и персонално да трябва да ме вълнуват. ??!@!!